[ORBIT] LOONA 本月少女及後續組合討論區 (32) - 時隔六年OEC Air Force One回歸大發

689 回覆
5 Like 3 Dislike
件衫咩設計黎定係應該話其實成set野d design都麻麻地
件衫如果係用返個袋既logo應該會好啲覺得得個袋算係正常
小卡基本野又冇 明明CB個陣韓國popupstore正好多 又有實體objekt 成日當海外飯水魚 DLLM鄭狗
件衫醜到買唔落手
我原本都諗住睇有咩送先決定 真心慳錢買多幾張專輯好過
Santorini - Greece
Chiang Mai - Thailand
Yangyang - Korea
Miami - USA
Casablanca - Morocco
Curitiba - Brazil
Okinawa - Japan
投去photoshoot既地點
大家會點投 但我地呢啲得個幾票都改變唔到啲咩

photoshoot 影d咩
Photobook/summer package掛
Morocoo
應該都投Greece/Morocco 但都大機會輸比班南美巴西佬
地中海個邊靚啲同埋有新鮮感
同意啊 班人淨係係度吹cinema theory情意結
Twitter班仆街雷動投票好撚癲
隔離3S領教過
首先要班南美orbit有課金俾JJ買卡先咁多個location未有一個好似特別吸引...最特別應該係希臘個島,d地形同地中海feel嘅屋
兩隊唔同啦 Orbit twitter個班反開nft 佢地app都唔似會有裝啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞