[ORBIT] LOONA 本月少女及後續組合討論區 (32) - 時隔六年OEC Air Force One回歸大發

689 回覆
5 Like 3 Dislike
有冇人知OEC fansign要幾多隻
2x應該夠
preorder d碟攞咗咁耐,d Special class objekt都未有
https://twitter.com/orrery_nim/status/1692046401830564150
第一個真正close case, 垃圾BBC幾時收皮
終於KO BBC 其他成員係咪都要等呢PART先CLOSE到CASE
近排出咗CHUU手燈同MEMBERSHIP 好似月尾完
LOOSSEMBLE US MD就呢兩日DEADLINE
COSMO更新咗有個EVENT FOLLOW哂所有SNS送FCO
師妹出新歌又有EVENT送 但個啲TRADE唔到
HAPPYHASEULDAY
似走Q哂應該糧都冇得出 見BEBEZ都兩個月冇更新 希望走咗
記得當年輸比有份投資間日本公司要賠錢 好似連人都冇派去上庭
LOOSSEMBLE今日出埋MEMBERSHIP 但咩都未公布 FANDOM名 MD KIT咩資訊都冇
最正氣都係禾地鄭蛇
見另一隊Unit10月 排到咁 鄭狗幾時先比我HEEJIN HASEUL出嚟
Heejin好似10月
Haseul唔知
不過都睇到鄭狗勁多歌係手,唔驚
我反而諗緊如果Heejin hasaul兩個出Unit會改個咩新名到時候應該都要投票決定
應該唔會出unit掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞