[ORBIT] LOONA 本月少女及後續組合討論區 (32) - 時隔六年OEC Air Force One回歸大發

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
又要課金
洗費最多真係Objekt Binary呢度又要課千幾原本分4隊所有野都已經X4咁買 碟MD手燈SG會員 鄭狗仲襯機會不斷出Objekt
Objekt條數拆開
班女有得分焗住買
個會員app瘋狂send boardcast 出席form,又去唔到send俾我督眼督鼻

鄭狗好心Showcase MD就放上官方store啦 成日線下限定點賺錢
喺現場?
我都想
限量品嘅野keep得住個市modhaus長賺長有下下有得online買就做唔到嗰種效果

而家有啲通路dco都係限一人一張
係咪chilsung個set 唔send得仲要只可選一個成員
btw見到discord有個notice係咪話會ban開分身既ac
chilsung好似要抽,send唔send得就唔知(利申冇玩chilsung嗰個活動)
開分身個度應該係比啲WAV玩爛咗
個個都開十幾個分身claim 免費限量dco
屌你老味戇鳩鳩
每個ac都課金應該就唔會ban
應該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞