請教各位用5g 家居wifi 打機嘅師兄

68 回覆
3 Like 22 Dislike
打機唔駛諗, 啲干擾多到on9, 去網吧打好過
唔建議發啷嚟阿清
平甘多
5G如果收得好就好低延遲
Ching,你用4g?
SoSIM冇諗過會差到咁
Sosim max42 mbps
從來都唔係個台差,係你比既價位到唔到
某啲位接收問題,我有啲其他位可以去到42mbps full speed
認真答樓主
唔同地方接收真係有分別,就算隔離屋收得好都唔代表你收得好,所以真係自己試吓最好
以我所知smt有7日免費試用,3台就要收$100,所以可以試咗smt免費既睇吓點先
同埋smt亦有個輔助app,可以幫手揾到擺邊先係最好嗰啲咁,幾有用
利申 用緊smt,無咩大問題,打機睇netflix都okay
係咪無人用中移動😂😂
暫時試了數碼通 ,網上行
黎緊仲有3hk 8月1 先正式用得
可以俾大家ref
我諗以宜家呢個ping 黎講 我已經收貨,唔需要再試人仔
用HKBN 5G
用黎打RTS 唔覺有問題
係由光纖1000跌到而家得150mbps好大分別
Upload就直情地獄級
清你覺得邊個台好啲
清你最後揀左邊個?
好難答你
兩個都好似有得免費試一段時間 不如你兩個都試下
你用左咁多個月有冇咩評價可以分享一下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞