Day 4 - 輕井澤>河口湖
Day 4.6 - 酒店晚餐
早餐> 輕井澤>河口湖> 河口淺間神社>大石公園>河口湖Lawson>河口湖站>
酒店晚餐>酒店
呢晚住河口湖附近嘅
Hotel Regina Kawaguchiko,
Book咗間4人房,包早餐同晚餐
去到酒店已經夜晚7點,
快手check in,放低咗啲嘢喺房,
之後就落去餐廳食晚餐
餐單
先付・前菜
胡麻白酢和え、薄切り酢取り蓮根、海月、蟹身
Thin sliced lotus root
with vinegar, Jelly fish, Crab meat
胡瓜、人参、枸杞の実
Cucumber, Carrot, and Wolfberry
seasoned with sesame, minced tofu, and vinegar
雲丹豆腐、木の葉長芋、軸菜、美味出汁
Tofu with sea urchin,
Leaf shaped Japanese yam potato,
Spinach stem, Dashi sauce
縁側煮凍り、双身百合根、的サーモン
Flounder's fin in dashi-jelly,
Lily bulb, Salmon
若行チーズ、海老矢羽根黃身寿し
Cheese with wakame seaweed and bamboo shoot,
Shrimp sushi with yolk instead of rice
御椀
貝柱岩石糝薯、若布、針生姜、木の芽
Fish cake with adductor muscle,
Wakame, Shredded ginger, Tree bud
刺身
氷鉢盛り、活鮃重ね作り、鮪、甘海老
Shaved ice bowl, Flounder, Tuna, Northern shrimp
吹き流し縒り(大根、人参、胡瓜)、
菖蒲独活、大葉、紫芽、山葵
Twisted radish, Carrot, Cucumber,
Udo, Purple bud, Wasabi
焼物
鰆洋菜焼・敷き玉蜀黍ソース
Grilled spanish mackerel western style,
with corn sauce
(ブロッコリー、新玉葱、
トマト、パプリカ、エリンギ)
Broccoli, New onion, Tomato,
Paprika, Eringi mushroom
豚アスパラ巻レモン、人参カステラ、山桃、はじかみ
Asparagus rolled by pork with lemon,
Carrot castella, Bayberry, Ginger root
揚物
海老かけら餅揚、蟹錦糸揚、稚鮎ゆかり揚
Prawn wearing crashed rice cracker,
Young sweetfish with Japanese basil,
舞茸、青唐、紅卸し、出汁
Maitake mushroom, Green pepper,
Minced radish with red pepper, Dashi soup
煮物
南瓜饅頭、大根白煮、楓麩
Manju of pumpkin, Shimmered Japanese radish,
Leaf shaped wheat bran
隱元、鼈甲餡、山葵
Green beans, Caramel sauce, Wasabi
香物・食事・止椀
胡瓜糠漬、白瓜鉄砲漬、赤芝潰
Pickled cucumber,
Kyoto style pickles with shiso leave,
Gourd pickled with pepper and soy sauce
新生姜御飯
New ginger rice
赤出汁味噌(滑子茸、豆腐、万能葱、粉山椒)
Red miso soup,
(Nameko mushroom, Tofu, Green onions,
Powder of Japanese pepper)
水菓子・甜品
クインシーメロン、キウイフルーツ
Melon, Kiwi fruits
クリームチーズ、ブルーペリー、シャーベット
Cream cheese, Blueberry, Sherbet