Even when I’m Out, I’m in (178)

1001 回覆
14 Like 16 Dislike
Loki個閃爍咁似Spiderverse個個
上得成咩唔係話外國罷工咩
Phase 4成個Flow都on99
食唔到Endgame個勢頭
上得,罷工係剩係影響宜家拍緊嗰堆,拍完咗要後制嗰堆唔影響,但係上嘅時候冇演員會做宣傳
Strange同智4炒撚晒開壞晒個頭
啲接班新角色除咗Moon Knight又唔吸引
真係靠Loki頂住
黑寡婦做P4第一炮都唔知邊個諗
完全做唔到承上啟下, 再加埋武肺死得仲慘
依套拍做D+就差唔多

P4成個Flow都on99
仲好,慳返!
Spiderverse 只係原地閃,都唔係窿窿人咁穿過自己閃~

唔知最終佢會唔會控制到周圍走,會咁同America 有咩分別
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1686363712968384512

Emma Corrin is “really excited” to play a villain in ‘DEADPOOL 3’
F4好似吹黎吹去都係喺到cast緊人
罷工冇野做 只可以做casting
https://twitter.com/MCU_Direct/status/1687988331659874305

原本係DS帶 Tobey 同 Andrew出嚟
I am groot s2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞