Even when I’m Out, I’m in (178)

1001 回覆
14 Like 16 Dislike
The second season of Loki manages to surpass all expectations and is the finest cinematic television produced by Marvel Studios thus far.
老老實實不期不待

但因為係Loki
就一定會睇
呢套炒左既話跟住啲MCU戲都九成會跟住繼續炒+開始蝕錢
Loki 有冇人開Po?
諗住聽日先開 而家太早開太早沉
係咪聽日有得睇

又會星期五播嘅
唔係5號播咩即係今日

Loki個頭開得唔錯
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1712108882720403676

Marvel Studios plans to make changes in how it makes TV following internal criticism.

• Shows will now have proper showrunners that write pilots & show bibles.
• A focus on multiseason serialized TV rather than limited series.
炒撚哂dd嗰班作家同編劇
隨住早前荷里活編劇公會 (WGA) 與片方代表AMPTP達成初步協議,持續近5個月嘅罷工有望解決之後,唔少作品都重新開始前期工作。好似原定2025年上映嘅嘅新版《Fantastic 4》,導演Matt Shakman (亦係《WandaVision》導演) 日前透露會於明年春天開始拍攝,而大家最關心嘅演員陣容似乎亦已經確定,只待罷工結束就可以宣佈。
‘THE MARVELS’ is long-range tracking to open to $50M-$75M domestically. Pre-sales trends are currently 69% behind the pace of ‘GUARDIANS OF THE GALAXY 3’ and 42% behind ‘ETERNALS’.

玩撚完
正常啦
呢套野如果受歡迎過GOTG先令人驚訝
呢期d戲套套都冇宣傳 出嚟都係死哂
全世界都預咗呢套係砲灰㗎啦
有冇得出 淨Cat版
Cut走晒班西方女人
演員工會和電視製片人聯盟(Alliance of Motion Picture and Television Producers,AMPTP)的談判已於11日暫停,因雙方對串流分潤、人工智慧(AI)技術運用等議題存在歧見,迄今已長達三個月的罷工行動短期內暫難落幕。根據報導,製片廠宣布暫停合同談判,指出雙方之間的分歧過大,繼續談判已無意義,儘管他們提供了一個與最近結束編劇罷工相同的優惠。
之前有人仲話攪掂編劇個邊,
演員呢邊都會好快完罷工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞