(2) Taylor Swift | The Eras Tour 東京/新加坡演唱會2024

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
無知想請教一下 Spotify 上嘅if this was a movie - Taylor’s ver. 係咪official? 因為佢fearless cover 同佢正路係from speak now deluxe edition
毒絲求一張新加坡場飛
https://t.me/aesope82253
Taylor version 已經將呢首歌收錄喺fearless tv
背後有個原因
係官方㗎 嗰陣Taylor當咗佢係其中一首Eras Tour bonus songs率先發佈咗
估計Taylor唔想放呢首入Speak Now TV度
因為佢係唯一一首喺原版Speak Now入面有同其他人合作作詞嘅作品
咁而家重錄版可以真正成隻都係佢自己嘅創作
幾行
好多人扮絲打收飛
跪求兩張7/3-9/3 飛,邊度都得
TG:@uguessss
Thanks 因為黑膠fearless 同speak now 都冇 一陣就去Target pickup

@uguessss
我有PB2 可以淨係賣一張 萬2@1 有冇興
row 10

佢呢個做法最為人詬病係搞到If This Was A Movie變咗做streaming/digital獨家,CD/黑膠乜都冇
唉屌 我覺得呢首真。滄海遺珠 但黑膠竟然冇 佢encore/ surprise song 我問隔離鬼妹 (佢big swiftie) 竟然聽intro 答我唔到

點解可以唔識
今日推得勁快 咁就30頁
開定新post

(3) Taylor Swift | The Eras Tour 新加坡/東京演唱會2024
https://lih.kg/3436497
30就開做乜
Update咗啲資料
```
[member]放一張HKD6400 3月9日 VIP2 飛但唔包酒店 Klook package 有意請DM. https://t.me/SkyeBBBBBB  [/member]

```
買多左vip1 +5星酒店 有興趣可以留底tg
咁多人買到,好驚機票會搶貴曬
不過真心,一個taylor swift演唱會真心好推動經濟
下星期一到英國/愛爾蘭Presale
上年喺Taylor UK Store買過嘢嘅Swiftie應該已經收到code

買到VIP 1

埋單成2皮HKD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞