(2) Taylor Swift | The Eras Tour 東京/新加坡演唱會2024

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
tg:vk_rangeric
做左十幾年FAN 第一次入場睇佢,同埋好多好位都賣哂, 諗住買貴D實冇死, . 都唔知仲有冇機會睇第2次... 叫得VIP 放到咁9遠

都要要調整下心態,開開心心咁睇
有, 點解唔等, 又唔駛起街晒
我想問下有無人岩岩係klook買完,排到幾多?
klook 排3萬幾無郁過
佢肯定有排先再開
知唔知Lawson抽日本場幾時公布
算好架喇…我6年前一個人食黃牛去日本睇reputation tour 4千幾都係山頂位
7月15號
我明你講咩,個介面原來好多嘢要㩒,酒店都有20幾個選項
都係勁趕咁買,得5MINS, 打完資料都冇左2分鍾, 酒店都係9揀, 其實我個時直頭得番2-3 間酒店揀
頭先klook比錢個時咪要打Ticketmaster個email既
有冇諗過 萬一打錯左咁點
真係連諗嘅時間都無,見到咩有就求其揀
最後揀咗cat5 + 唔平嘅酒店
不過算啦買到已經滿足
屌好感動有人明 我係入到去但冇買到嗰個 個心都好撚
忐忑 但呢到啲人個個係屌咗先 我明買唔到飛個人好燥 但我都係想理性啲姐
其實酒店 list 都出咗
有心想睇應該 check 定自己心水想住邊幾間
我就 check 好晒酒店 但機會無降臨係我身上所以見到你咁樣浪費咗個機會唔嬲就假
有飛?🙏🏼🙏🏼
有?
我明白窮係自身嘅缺點,但真係唔係個個都有錢到買官牛嘛,klook都冇講過食水咁深利申當下好唔理性買左,諗緊呢幾個月點捱
哂氣啦, 我自己就係屌佢依個回覆先嘅
(2) Taylor Swift | The Eras Tour 東京/新加坡演唱會2024
https://lih.kg/bArFHPV

明明一開始係佢自己話易買先, 之後又話好多野揀好難買
唔係想無端端引戰開戰, 係好多人根本連入都入唔到去
根本講唔上咩"易買", 認真得咁少人開佢拖算係咁啦下話
Klook 兩部手機一齊㩒
一部排3000
一部排70000

3000個部入到去 買咗四星酒店 山頂位
Ticketmaster 排60萬,隻人仔終於識行,屌
想問下而家大概排到咩number 23000仲有冇機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞