(2) Taylor Swift | The Eras Tour 東京/新加坡演唱會2024

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
VIP2係左右兩邊青色果兩條?算唔算好
當你睇3月2,佢係預你3月2 check in 3月3 check out
想問下買到飛既大家 係ticketmaster 收到飛未
唔明
Tiffany blue個2條
有冇tg group可以入
好想食 貴過cat2 但坐邊邊位
酒店都唔係重點啦師兄 有冇飛去睇先係
Tiffany blue個2條
好想死 價同cat2 但坐邊邊位
唔該晒
想問KLOOK可以點放飛 有朋友想問 佢買完先知未必得閒
我都係差唔多, 47k
呢個seating plan勁撚難睇 頭先就係驚中伏 又見CAT1全部已經賣哂 諗住唔好做衝動撚 最後冇買到
講真佢mark咁貴 啲位唔知喺邊 加上嗰堆酒店又唔知咩料 點揀得落手
基本上唔使諗我21k都freeze到而家大約20%
有飛都偷笑啦 仲要諗係邊一個位……
Registered Klook users
that purchase Klook Experience Packages will receive their Concert Tickets order confirmation email from Ticketmaster by 15 Sept 2023.

Concert Tickets will also only be uploaded directly into your Ticketmaster registered account, no later than 14 days before the selected Concert date.

我諗聯絡d留左tg既巴打, 實有人接收.
同埋tg求其search d taylor swift eras group, 勁多亞洲人仲搶緊飛.
唔會擔心無人要啦
做人唔好太多要求
YOLO

係 Ticketmaster sg 個 website transfers

https://t.me/justin001265

有興趣
仲有冇等緊
真, 有得入場感受下已經好好,
除左VIP1握手位, 其他都應該差唔多
有興

你張圖喺邊度搵 我上網揾唔到VIP 1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞