Elon Musk 準備告Mark Zuckerberg 抄襲!

157 回覆
200 Like 2 Dislike
我睇tweet有人親測,俾Threads即bam

豬閪真係仆街冚家剷嚟㗎
咁threads 目標就唔係班r18畫家
個戰場一直都係普通用戶
美國係07/08開始己經玩緊免費Text
係得啲第三世界先要收錢,
成個美國主流係用SMS
特别係iPhone,佢既SMS咪係iMessage,如果唔係Google就唔洗成日叫春講RCS

35歲以下既人,大部份人用iPhone
GenZ 直頭係87%用iPhone
訓撚醒未,真係唔知你住邊個美國
新閒都有講

https://finance.yahoo.com/news/apple-i-phone-ownership-among-teens-holds-near-record-high-piper-sandler-154042364.html

P.S 雙修撚係美國,用緊部Pixel 7黎覆你
係美國想溝女,第一件事係要岀部iPhone, 所有鬼妹都用係Iphone,班女見你SMS岀Green Bubble, 己經覺得你係窮撚,毒撚,唔多想理你,話知你用咩Pixel, Galaxy Fold
條柒頭抄嘢都唔係第一次
抄snapchat抄tiktok
本身facebook 條橋都係抄返嚟
最後嗰句多咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞