今日扯左火, 屌撚左個日本上司一鑊,點處理?

256 回覆
1654 Like 34 Dislike
アホかてめぇ?!人の尊厳ってもんあんだろ?香港人同僚が全員辞めちまったら、てめぇが矢先になんだろ。そん時いつまでここに残れんだろうな?貴様は仕事でできるヤツかもしれんが、それ以外はただのクズだ。
咁樣唔係同佢鬥
係自己同錢鬥氣
早啲跳糟換下工加下薪好啲
睇標題以為樓主緊火得滯屌咗女上司一鑊
Kimochi kimochi
你記得要比同事屌埋你老婆嗰陣,都記得用呢個心態繼續忍加油,你叻仔嚟
家下d連登仔偷換概念得好緊要
明明係講緊同事同工作上沖突都諗埋d不倫不類既比喻

你既然覺得同事屌埋你老婆都算係工作上沖突既一種我只可以話你智商真係好坎坷
咁屌鳩人肥婆,人身攻擊,啲harassment 係工作衝突啊?
你係咪short撚咗個腦?
佢喺辦公室發生啲道德有問題既野你就當工作衝突,咁佢喺office屌埋你老婆都一樣係工作衝突啫。

你個智商就真係坎坷啦同埋你學好啲中文先
繼續啦弱智仔,家下識加番個係office 屌你老婆呢個condition啦

繼續加啦繼續偷換概念啦
樓主俾人炒咗未?
開post嗰陣時咪好撚型嘅?又唔夠膽依家遞信?
你呢挺人垃圾到,埋啲垃圾堆就啱架啦
人哋降低層次嚟應番你揸
冇答到人得句重複偷換概念

唔怪得之乜情況都叫人忍屎忍尿你最叻
個傻仔就係咁
一比人撻著就剩係識做錄音機,係咁講偷換概念,轉個頭喺office比人屌完又要忍到便秘嬲爆爆

仲要冇答到我點解發生喺職場既人身攻擊同harassment係可以當係工作衝突
呢d case太易玩,尤其而家既香港
我係你就一定玩死個垃圾架仔
聯同幾個同事報平機會有種族歧視
再上埋咩小紅書抖陰話日本仔欺壓中國人
搞大佢政府就會做野,到時個架仔唔炒都要調翻日本鄉下地方
吉村卓先生
一番大きいな粒???
樓主好心翻譯完自己都睇一鑊先啦
On9
其實你識唔識分比喻同偷換概念?
唔驚冇份工咪可以大大聲屌
以為係整古專家
我都係出返去先
出面搵唔到工?
以你個智力應該又要諗返一輪
睇人啦。有人ok直接溝通個問題。
用主動人身攻擊同無意行過撞到你嚟做類比
然後話我偷換概念?你既思維有啲料到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞