[牛角已死]牛角Buffet新餐牌好唔掂

384 回覆
614 Like 21 Dislike
勁識燒肉有真實力嘅手足

呢句好好笑
係咪即係識個做廚師嘅人
講咁多
咁你食過未?
有咩其他推介
牛角集團主席黃傑龍日前在Facebook專頁宣布餐廳新動向,預告牛角及溫野菜將走性價比高路線,引入超抵食的日本國產牛!事源黃傑龍覓得成本較低的日本國產F1牛及A4和牛貨源,考慮到香港疫情完結後整體市道一般,便決定索性進行改革。他表示未來餐牌上的選擇會更豐富,而且「非常value for money」。
https://www.stheadline.com/food-popular/3243665/%E7%89%9B%E8%A7%92%E6%94%B9%E9%9D%A9%E4%B8%BB%E6%89%93%E6%80%A7%E5%83%B9%E6%AF%94%E9%AB%98%E6%8A%B5%E9%A3%9F%E6%97%A5%E6%9C%AC%E5%9C%8B%E7%94%A2%E7%89%9B%E5%A5%97%E9%A4%90%E5%87%BA%E7%88%90-%E6%9C%80%E5%B9%B398%E5%98%86%E5%88%B0
:食過
巴打係咪試勻日本同SRF 都唔掂?
之前果塊M2M3係幾得
而家又要試過食邊隻先好

唯 (lv5) 果個日本牛西冷 / 肉眼
好似性價比幾高
食過
井多少少?
熊本
唔井咁多
又要去燒了
唔係一夠鐘就大鑊
食食吓個爐冧咗
安平反而71冇優惠
有無royal級燒肉 係咪要訂?
求推介
聽到濕晒 又勁識燒肉 又有真實力
細火慢烤
肉汁滿滿(拎走果時)
食400幾蚊都係得100分鐘
圍內
勁識燒肉
有真實力
手足
笑到仆街
真係當香港人狗咁撚, 趕頭趕命咁食
圍內?無人識你wor
邊度圍? 天水圍定馬頭圍?
最慘係雞爽肉仲未返返嚟
圍內咪就係得你個弱智仔同你個白卡fd囉
冇得走冰都鬧得
成個post都未有人講有咩推介

唔好講去日本食,我一年最盡飛7,8次
中間空窗期都要係香港搵野食架
炑八世一
收走牛肋肉真係好仆街,佢應該知以前最多人叫LV3 專食牛肋肉,換做嗰啲國產和牛,難食到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞