[牛角已死]牛角Buffet新餐牌好唔掂

384 回覆
614 Like 21 Dislike
好奇一問 有冇辦法避免刨定之後拎去雪都唔會幾塊痴埋一齊
即係個雪櫃溫度足夠解凍 但仍然係低過4度 所以啲肉一來解凍速度慢 二來未真係完全解晒凍 所以唔至於出太多水 睇落都仲算靚仔 可以清楚顯現到油花 簡單啲講就係處於只係半解凍嘅狀態?唔知我有冇理解錯
攤暖左舊肉會好樣衰又會出水
凍上係有佢地原因
其他鋪咪一撚樣
有冇牛角職員解釋下
1. 靚和牛lv 5up果堆全部規定手切唔準用刨機

2. 平時每日就係開定一堆備貨長放冰櫃,雪實哂就一定既。無可能即叫即開(除非老闆或者大粒落嚟食飯)

3. 正常企檔位會放定一堆和牛派餐(放呢堆野個櫃既溫度夠溶雪),不過如果大時大節爆場爆撚到和合石咁,企檔位既貨用撚哂要即刻拎冰櫃備貨即刻隊俾客,當然唔會夠時間溶雪。

好奇一問 有冇辦法避免刨定之後拎去雪嗰陣會幾塊痴埋一齊
我不是員工我fd係佢地office高層我都係8卦問佢
1. lv5係咪即係之前7xx
我食果d 都似係機切wor😂

2. no comment, 但放番入冰櫃同冇開定有咩分別

3. 咪玩啦 我食餐都係冰櫃貨🥲
轉左餐牌之後未試,但有另一間食過覺得唔錯,不過好似得太古有
只係一部分事實
除非高層得黎有落下場
Btw buffet 放題仲有上級牛肋肉,水級以上,變hidden menu
同沙嗲王一樣,幾年前個餐牌改完冇人想去食
有咩?之前叫世級 唔見有
都仲係無圖
又仲討論到
日日收工經過都排曬隊
點冇人食
牛角buffet 新Menu 最近試過唔太差
(葵芳店水準最穩定 觀塘不了
食(世)餐
肉類選擇多,但揀錯肉類質素就好參差

特上國產牛頸脊
呢隻肉我叫左好多碟 但都沒乜走樣

(利申金會員,85折後呢個價都算收貨)
呢個$400的話ok la
之前巴打lv5都只係咁 cls
旺角食一樣 lv4頭一兩轉叫好少少
後面差好多 好似兩種肉咁
食過至少50次lv 5,冇乜印象有邊一次啲牛睇落係手切
冇人敢推介

呢2樣
食牛角包🥐算啦
加左價就無再食過鳥
似乎真係少左好多人食 普通牛角店食D放題個價錢比埋最貴嘅肉你食

Lv5 垃圾到 以後唔食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞