[牛角已死]牛角Buffet新餐牌好唔掂

384 回覆
614 Like 21 Dislike
講錯,放題店分abcd, a冇牛, 就算食c都難食
你呢個buffet係唔同
點會唔去,搵間碳燒嘅不知幾好食
不了
而加溫野菜同牛角都冇左雞頸肉

有邊間仲有?
食牛五花 你不如食下面塊豬扒算啦
食lv1 lv2的其實冇咩屌牛差的資格

我都會有時食lv1
但食lv1就係預左唔食牛
而食佢出面d雪糕同小食
好耐無試過星期一去,都唔知做緊8折
下星期一去食先
得罪講句牛角都屌打全香港燒肉
你冇得罪我不過應該得罪唔少人
唔係咁開post名邊有人出招
可能有人會覆你
Lv2 狂食佢王樣腹胸肉牛角招牌菜
見你咁慘冇人覆就覆下你啦
康城有間燒肉 4人同行做緊七折
最貴果隻700蚊落樓
我覺得肉就好好食ge
但其他都好垃圾
如果淨食肉可以考慮下
如果想要番好似牛角buffet咁全面
其實真係得牛角
打手咁直線得唔得架
無圖討論
新假期又你度抄post 當寫文
勁同意⋯⋯⋯
勁熱,下次唔會再去
oh shyt...又一間玩撚猿
level 3計埋加一成5舊水,限90分鐘仲勁準時cut
5舊水如果唔大食真係好多選擇
淨係要入康城已經不了
講真呢個根本兩難問題 溶晒雪咪畀人屌碟牛睇落樣衰冇油花唔似和牛 冇溶雪嘅又畀人屌未解凍

而且應該都係用電動嘅刨機刨出嚟㗎啦 件肉未溶雪嘅時候好刨好多 同埋刨得比較靚仔 損耗都好少 亦唔會話刨到件肉爛晒/變型 我自己經濟啦 解晒雪就基本上要靠手切(當然我唔排除佢哋商業用嘅刨機可能冇呢啲問題)
我自己喺屋企玩都係入冰鮮嘅飛機貨 然後改好舊肉之後掟入雪格急凍 想食嗰陣再拎出嚟刨
你講的原理都岩 但係
1. 牛角係靚肉都唔解凍上枱 真係你叫先刨咁 on99唔會刨定一堆serve 客
2. 正常都係刨完攤一陣咪解左凍lor
攤暖左舊肉會好樣衰又會出水
凍上係有佢地原因
其他鋪咪一撚樣
有冇牛角職員解釋下
1. 靚和牛lv 5up果堆全部規定手切唔準用刨機

2. 平時每日就係開定一堆備貨長放冰櫃,雪實哂就一定既。無可能即叫即開(除非老闆或者大粒落嚟食飯)

3. 正常企檔位會放定一堆和牛派餐(放呢堆野個櫃既溫度夠溶雪),不過如果大時大節爆場爆撚到和合石咁,企檔位既貨用撚哂要即刻拎冰櫃備貨即刻隊俾客,當然唔會夠時間溶雪。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞