[Good bye and thank you Proper Chels Ruben] 車路士討論區

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
咪坐兩年坐到完約,佢個傷唔係嚴重到唔踢得,psg 同沙地都肯試,但最有錢呢兩間都唔肯出簽入/高人工冒險,其他唔駛諗啦,穿晒煲無人會再晒時間試,留係到咪間中後備/落後當抽卡

管理層單野無可能唔知情,明知就免費放走好過要個8m博大霧check 唔到,傷傷地用唔著又賣唔出,出人工又晒錢,而且又得罪人搞臭個朵,沙地如果下年仲有錢買人第一個就唔會考慮你
笑死

btw 拍手仔連張相都要不忘拍手
得罪都要講句,宜家呢間野都幾無道德,一月玩彈弓手,宜家玩隱瞞,明明人地做金主捱義氣幫你清左唔少貨,但為左個8m 冼鳩人
冇左隊長 冇人定軍心 成班靚仔cwa啲英文又屎
點解我哋高層要幫個買家諗佢想買個球員有冇傷

依家check到有事咪退貨
有乜搞臭朵

唔通週街講
Ziyech廢人嚟架!
唔好買啊!
管理層果方面你有冇source?
定又自己ff之後屈9班board 無道德?
Cheek哥
真藍青訓 無扭計又肯踢後備
萬能插 假9中場 連wing back都踢埋
大師兄 我們會懷念你
預左會有人咁on9 講呢啲理由,佢knee 同hip 兩處都有事,又唔係咩暗病位、心律問題,球球場場比賽前後都要檢查身體,psg 之前又出過事,咁都驗唔到就直接執柒個醫療部啦
你當占捷流的?
請隊友飲雞湯
on9得過你屈9班board無道德?
正想買賣驗到有問題唔岩咪唔買
依家又唔係夾硬水9你買
咁都叫無道德?
人地沙地都未有source屌9班board無道德
你隻車狗就首先出黎伸張正義屌9自己班board無道德
又ff埋d咩激嬲沙地又剩
1/2. It's excellent that Azpilicueta is allowed to walk if he wants. Roman Abamovich/Marina Granovskaia had the same agreement with him last summer, despite Barcelona's serious interest.

2/2. Tuchel and the new owners wanted him to stay amid difficulty signing defenders when Rudiger and Christensen left. He stayed, signed a two-year deal and played on out of loyalty to Chelsea.

A difficult season followed but that act warrants Azpi deciding his own future.

*Simeone has wanted him for several years.
係啦係啦好撚驚啦 一陣沙地退晒貨點算呀
以後賣人我都洗唔洗出埋幾包佢地做體測比埋近年所有傷患紀錄比對家先有道德?
Thank you 一字排開
少少常識都無既人學人講source
七一車路士 大感謝祭!
搵source/fc有咩問題?
你既少少常識咪就係自己ff
唔通我乜source/fc都無
就學你條友咁自己諗一堆自己認為既野扮常識咩
咁都有得屈高層
唔知以為係高層打跛佢隻腳
個理由仲要好好創意
大師兄係太玻璃,否則上限應該唔錯。好中意睇佢中路突破推進,真係好屈機。仲要乜位置都肯打,中鋒、右閘同中堅都試過。

反而想睇吓鏝鈶狗全點寫佢份離隊文,一定大話連篇。
正啦死藍籺俾人 hijack
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞