[Good bye and thank you Proper Chels Ruben] 車路士討論區

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
盧蛇賣得出未?
睇出面啲post 話係,碌碌下人地啲cm tweet 就爆左呢一招真係好癲,如果比佢呢著成功左,其他人照跟,以後玩咩social media 都無撚晒癮
🚨✅ FIFA has approved a new offside law, which means that the ENTIRE body of the attacker must be in front of the defender for a goal to be ruled out.

➡️ It will be implemented in the Netherlands, Italy and Sweden.
感覺防守球員壓力會大左好多
越位陷阱廢左9成
600唔係每日上限
咁點樣用
唔要咁點
Welcome 雲拿
而家返黎應該做到神射手
調轉變咗體毛onside就入球有效
未簽約 唔要咪唔要
無越位都要佢射得入至得㗎
唔要咪welcome to chelsea
簽卡斯度好過啦
香港免稅一早冇咗
免費叉電亦都好快冇
支那仔之前猛緊吹奏周街叉電器 結果而家開始改交月費先叉
一開就爆啦咁
又話簽咗等official
其實雲加算唔算廢老 又提倡兩年一次WC
上面條OFFSIDE例又係佢搞出黎
應該隻腳都仲計?不過問題都係var 房班人,唔睇、選擇性睇,早睇遲睇、無得即場再appeal、近乎無懲罰機制,全部無得搞
本身唔係諗住2個簽晒咩
唔係真係有碌過嚟睇先算
唔知佢點計
而家咁改有好有唔好
但係近年嘅改例都係不利防守球員
手球玩到一鑊joke
其實而家條offside 例會合理d
用半越位自動系統都冇咩爭議
改完對攻方太有利
增加入球數增加可觀性
其實同阿狗個陣吹水飯同卡斯度簽晒一樣
根本而家強隊破弱隊密集
都係玩擺一個防中+兩個有攻擊力既防中撕開防線
車仔簽晒兩個貴價防中隊波點攻?
只可以講正常人唔會咁簽
唔比佢歸隊好過啦 去u21都驚佢教壞細路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞