搞笑!今日去interview見到個大學生唔知咩叫Surename

108 回覆
9 Like 164 Dislike
個HR叫個大學生畀個surename佢
點知個大學生畀左個first name人地
笑到我地紅都面哂 心諗又小個對手
surenamesurname

你唔比人地叫surename?

人哋可能姓黃,叫呀旺呢
岩岩見完
原來另一個肥毒撚係你
Surname 都串錯 又小個對手

24 hours mon住 連登?
我都唔想唔識架

錯一次係標題就話姐,內文都串surename,即係唔係打錯啦
邊撚個再 quote肥絲大隻啲野
其實咩係surename?

屌那星,明明block 撚咗又彈返出嚟

因為有人quote佢啲on9野
block撚埋quote佢個啲人先

我quote

因為有人quote佢啲on9野
block撚埋quote佢個啲人先

有無根據話自己正字,唔好鳩up當秘笈
樓主好撚柒 出文前就做吓proofreading啦,仲要係恥笑人英文差。五十步笑一百步

有無根據話自己正字,唔好鳩up當秘笈

http://lmgtfy.com/?q=%E8%87%AA%E5%B7%B1%E5%94%94%E6%92%9A%E8%AD%98Google%E5%92%A9%E5%B1%8C%E4%BD%A0%E8%80%81%E6%AF%8D

屌你呀 唔撚識中文 學人扮老師
比個A我 我無錯別字
唔知surename好正常姐
唔知surename好正常姐

係囉 Surname同surename兩樣野黎架
樓主一定sur win 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞