做緊香港小米之家 你問我答

356 回覆
19 Like 48 Dislike
你係 mk 定 cwb ?
ft pt?

pt

點樣in入part time?
ft pt?

pt

點樣in入part time?

最新個個router 點解唔support和記 上次去銅鑼灣想買個下個收銀同我講唔support

要買完sd過沙田整? 其實點解會咁?
抗噪部手機唔係type c 嘅話用轉頭得唔得

上黎試下

暫時試唔到 衣家手機係但想轉

唔明 sorry
最新個個router 點解唔support和記 上次去銅鑼灣想買個下個收銀同我講唔support

要買完sd過沙田整? 其實點解會咁?

上黎試下

但想靜係咪一定要錄左段冇聲嘅錄音先再播?抑或一插就係

點睇小米notebook?

幾好用 每日返工都用緊

電量如何?

咁就唔知 因為插住電用

小米之家有得賣?咩價錢?
同埋有間mistore係你地既經銷商?

香港無得賣 mistore係指網上果個?

yes 見佢上一代13.3賣51xx 咁平

不是經銷商 小心唔好買錯
幾時出電動單車2

唔會出 香港法例都唔會比行

我指大陸 冇話香港踩

點睇小米個體脂磅? 香港好似未有?

只會幫客人刻中英文字

紫米路由器都可以?

不可以

得尿袋可以?
係咪一定要有單有盒 可以拎返上去刻?

今日先去完旺角店買左部NOTE 4X
點睇小米個體脂磅? 香港好似未有?

上黎試下

但想靜係咪一定要錄左段冇聲嘅錄音先再播?抑或一插就係

個場靜唔靜

靜就等我播播火雞姐啲片

快啲黎

真係好q多人 第一次上去

真係好q多人 第一次上去

企我都無位企啦
老銅分店耳聽最少兩件廣州 tone 職員,係咪做 sales 都咁易申請外勞簽證 ?
老銅分店耳聽最少兩件廣州 tone 職員,係咪做 sales 都咁易申請外勞簽證 ?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞