做緊香港小米之家 你問我答

356 回覆
19 Like 48 Dislike
手環2好食電
門市無部notebook買?

個10400mah個充電器買咗兩三年,但個底爆開咗,好撚驚爆炸照用緊

單 保養乜都過哂期咁點?無壞無盛

買過啦大佬 果幾十蚊 比人炸死呀
小米路由器mini OR 小米路由器3 好無用,值唔值得買?

3好用d 抵到爛

巴打做有冇折?
手環2好食電
門市無部notebook買?

小米路由器mini OR 小米路由器3 好無用,值唔值得買?

3好用d 抵到爛

巴打做有冇折?

年幾前上去 ,你有個女同事,少肥大波,仲有冇係度做

個尿袋啲字係印上去定刻上去

免費幫你刻 想刻咩都得 中英文

我試過幫fd刻左 Spider-Man logo 上去 好撚型

原來可以刻圖?

只會幫客人刻中英文字

紫米路由器都可以?
大陸買,香港保唔保?
年幾前上去 ,你有個女同事,少肥大波,仲有冇係度做

長頭髮,包包面,個次係見佢同lift去食lunch, 除左公司衫得件背心,爆衫咁滯

你都教啲長者都幾好心機,次次都聽見佢地問啲濕鳩問題
依家手機是咪富士康代工
大陸買,香港保唔保?

不保
想買耳筒 圈鐵好d定係膠囊好d?

我試過幫fd刻左 Spider-Man logo 上去 好撚型

原來可以刻圖?

只會幫客人刻中英文字

紫米路由器都可以?

不可以
想買耳筒 圈鐵好d定係膠囊好d?

圈鐵 not pro聲好啲
但我眼中都是垃圾

原來可以刻圖?

只會幫客人刻中英文字

紫米路由器都可以?

不可以

得尿袋可以?
係咪一定要有單有盒 可以拎返上去刻?
最新個個router 點解唔support和記 上次去銅鑼灣想買個下個收銀同我講唔support

原來可以刻圖?

只會幫客人刻中英文字

紫米路由器都可以?

不可以

得尿袋可以?

最新個個router 點解唔support和記 上次去銅鑼灣想買個下個收銀同我講唔support

個屌米手環2個MOON有條"痕"
可以點搞
個屌米手環2個MOON有條"痕"
可以點搞

本身係咁定用耐左有?

原來可以刻圖?

只會幫客人刻中英文字

紫米路由器都可以?

不可以

得尿袋可以?

抗噪部手機唔係type c 嘅話用轉頭得唔得

上黎試下

原來可以刻圖?

只會幫客人刻中英文字

紫米路由器都可以?

不可以

得尿袋可以?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞