做緊香港小米之家 你問我答

356 回覆
19 Like 48 Dislike
係小米之家有冇紫米WIFI蛋現貨
係TAOBAO買到同埋係香港買到既除左行水貨分別之外仲有咩分別

有貨 上黎買 好過taobao 有保養

遲D上黎買

搵你買有冇平?
點睇小米notebook?

幾好用 每日返工都用緊

電量如何?

咁就唔知 因為插住電用

小米之家有得賣?咩價錢?
同埋有間mistore係你地既經銷商?

香港無得賣 mistore係指網上果個?

yes 見佢上一代13.3賣51xx 咁平
小米有冇95%iPhone能力?

我覺得小米6 平得黎好撚勁抽 (唔計影相)

影相唔勁咩 睇佢介紹唔錯喎

你試過就知 垃撚圾

屌 我岩岩先訂左貨 買黎玩下
乜2 倍光學無損變焦雙攝 又人像拍攝
小米手環2好唔好用

好用

裝左apk檔可以睇埋電話號碼 聯絡人(限簡體)

心跳 計步 準唔準

你上網睇測評 其實誤差唔算高
係小米之家有冇紫米WIFI蛋現貨
係TAOBAO買到同埋係香港買到既除左行水貨分別之外仲有咩分別

有貨 上黎買 好過taobao 有保養

遲D上黎買

搵你買有冇平?

無 無員工折
年幾前上去 ,你有個女同事,少肥大波,仲有冇係度做
小米有冇95%iPhone能力?

我覺得小米6 平得黎好撚勁抽 (唔計影相)

影相唔勁咩 睇佢介紹唔錯喎

你試過就知 垃撚圾

屌 我岩岩先訂左貨 買黎玩下
乜2 倍光學無損變焦雙攝 又人像拍攝

你要試清楚機 好幾個上網買都有野壞 上黎問
個尿袋啲字係印上去定刻上去

免費幫你刻 想刻咩都得 中英文

我試過幫fd刻左 Spider-Man logo 上去 好撚型

原來可以刻圖?

只會幫客人刻中英文字
小米blue tooth speaker幾錢?

你想要邊隻

小米路由器mini 好無用,值唔值得買?
小米路由器mini OR 小米路由器3 好無用,值唔值得買?
旺角店?
點睇小米notebook?

幾好用 每日返工都用緊

電量如何?

咁就唔知 因為插住電用

小米之家有得賣?咩價錢?
同埋有間mistore係你地既經銷商?

香港無得賣 mistore係指網上果個?

yes 見佢上一代13.3賣51xx 咁平

梗係買新一代有指紋 i5 5499果部
小米尿袋好用?
個10400mah個充電器買咗兩三年,但個底爆開咗,好撚驚爆炸照用緊

單 保養乜都過哂期咁點?無壞無盛

小米路由器mini OR 小米路由器3 好無用,值唔值得買?

3好用d 抵到爛
個10400mah個充電器買咗兩三年,但個底爆開咗,好撚驚爆炸照用緊

屌打撚咗兩次
小米尿袋好用?

好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞