鐵達尼號殘骸觀光潛水器氧氣用完

657 回覆
357 Like 22 Dislike
10次深呼吸其實咪一鳩樣
仲有96個鐘唔知佢點計,如果係96個鐘之後冇新氧氣供應
咁人呼出黎既氣都仲有氧氣係入面
但係二氧化碳清唔走又係死
cv:曾協助一個後生仔一星期內賺過百億
但隻泰坦號都好似無對接位
癲起上嚟老野心諗
我出到去仲可以生,殺7個仔先
都唔駛等到佢氧氣用完呢一刻先講啦。入面d 人好大機會一早死左。
信錯晒個 25 歲工程 fg
搵到又點?打開門畀氧氣樽佢?
我喺#100有講
有機會一早入咗水

而blue唔blue 同水深應該無關係掛
有紀錄儀show oxygen content 依家冇哂 條bar 黑咗
https://twitter.com/hearts4men/status/1671820859605143552?s=46&t=ZVrl8Jn0c8BPx5QMfcY7cw
quote片條友個body
係喎
順便bububu游返上嚟咪得囉
一舉兩得
低能仔 唔係瞬間斷氧氣 邊到黎辛苦
唔識呢啲嘢
叫做得個知字
認真覺得呢架嘢最後會搵唔返

好似馬航咁

然後好多人出嚟作故仔
泰坦號好細隻,拖走佢或者部署其他方法升起佢或者灌氣都相對可行,庫爾斯克號係隻巨大核子潛艇,尾艙祇能用艙口進入
由海底上返水面 加埋減壓
時間其實要幾耐?
以前讀IAQ嗰陣做過實驗,試過Stay係一間實驗房二氧化碳係正常濃度100倍(停留30秒),我自己係0感覺,有d同學話有少少眼訓,但無人覺得不適。
只要氧氣濃度keep到,人對二氧化碳係接近無反應
令人不適嘅其實係一氧化碳同VOC
好快有公司推出載客觀光潛水艇睇觀光潛水器殘骸
完結撒花
除非有valve pump o2 入去啦

萬9幾尺 淨係扯隻艇上水都有排搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞