鐵達尼號殘骸觀光潛水器氧氣用完

657 回覆
357 Like 22 Dislike
The head of the search operation for the Titan submersible confirmed the initial reports suggesting the noise heard by sonar buoys was “background ocean noise”.

冇聲冇氣 應該都死晒
你都答咗,架野自爆咪開咗囉,畫公仔唔使畫出腸
嘩 聽聲都覺得好撚恐怖
Rip
都依家都仲未確認到係邊
咁樣死都唔知講咩
連登仔最愛
一齊吐痰
SUB
人各有志
電影女主角主死個陣
點灌失事架野
好似咩救援 逃生都無整
OceanGate could face a FEDERAL probe for 'negligent homicide' if Titanic Five aren't found alive because waiver that mentions death 'three times' does not 'protect firm from criminal liability'

negligent homicide告得入的話, 間公司除左破產仲會有咩後果, 唔通拎間公司坐監
真係佢地黎?
用投胎方法換左個身份
竟然有真人真事
玩開浮潛嗰陣,可以憋氣兩分鐘。
鈦金屬係棺材
而家用得federal呢個字眼, 即係係美國告?
但間公司係加拿大, 又發生係公海, 唔熟呢D法例, 可以咁樣告架咩
唔係啦,收倒叫聲就可以通話唔駛一直生死未卜啦
想問R v Dudley and Stephens之後, 有冇發生類似事件而可以用到呢單案例成功告得入
Blublublublublublu
為咗節省氧氣+氦氣,會用二氧化碳吸收劑。
凍到變臘肉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞