鐵達尼號殘骸觀光潛水器氧氣用完

657 回覆
357 Like 22 Dislike
諗起某CEO真人SHOW玩木筒落瀑布挑戰
點知係試下個人係咪ON9識唔識SAY NO
下世小心啲
但又真係冇得怪男主角
揸緊車見到有隻成棟樓咁大既怪物
你點都唔會諗到軍隊咁快清到場
絕望係正常
除非船體破裂前撈得返啦
俾鬼壓啦
咁深
得D 鬼會去
Source
E單新聞教曉我,
氧氣同自由一樣。。
平時有就唔覺,一冇起上嚟就好大鑊
有講過話無能源咩?
聽佢鳩up啦
最絕望係第一個係超市出聲話要返屋企接仔女果個師奶一家大細無事

Btw
之後變左twd 女戰神
請去學下啲基本物理再發言,水底下開門幾乎無可能,除非定點爆炸炸開佢

水底3800m成6000psi, 當度門1m*1m, 即係有60000磅力,27噸左右嘅水壓住度門
來自深淵
你私家車都擺兩支水啦更何況人地潛水艇
女王訴達德利與史蒂芬斯案(英語:R v Dudley and Stephens)是英美普通法系中的經典案例,為英國維多利亞時代的法律事件。四名船員中的兩人為了生存殺死並食用了另一名船員,引起了有關食人在內的一系列倫理爭議。英國政府認為應該將兩人依謀殺罪起訴,而後兩人仍被法院判處絞刑,基於當時的民意與人道立場,女王特赦了兩人,將死刑改為監禁半年。但建立了「緊急避難不能合理化謀殺行徑」的法律論述。
https://zh.wikipedia.org/zh-tw/%E5%A5%B3%E7%8E%8B%E8%AF%89%E8%BE%BE%E5%BE%B7%E5%88%A9%E4%B8%8E%E6%96%AF%E8%92%82%E8%8A%AC%E6%96%AF%E6%A1%88
啲聲係咪入面5個人發出?
細菌都要氧氣
Asked about the banging noises, he said initial analysis suggested they were 'background ocean noise' but this was still being examined.
水行俠開先掂
elon 唔係要單挑 zuckerberg?
香港人:返工/去日本緊要啲
有蟲即係有野食下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞