[漫漫長夜]係日本包咗隻鴨一晚,你問我答

544 回覆
670 Like 69 Dislike
原來又係hehe post.... 隻鴨個名叫Seiya? 天馬流精拳咩...

人地鍾意個角色咩用囉
Google過日文,搵到下面專有名詞解釋,認真,各位絲打有心黎日本放鬆就去gay場搵啦有直的
売り専 / ウリセン / ウリ専 = 給同志的性服務
セクシャル = 性取向)
ゲイ = Gay 同志)
ノンケ = Non Gay 不是同志
Pサイズ/ シンボルサイズ = 長度
ヒゲ = 鬍子
攻め / セメ / バックタチ = 他可以當1 (他進攻)
受け / ウケ/ バックウケ = 他可以當0 (他接受)
絡みタチ = 他可以是主導 (與當1 或 0 沒有太大關係)
絡みウケ= 他可以是被動
フェラチオ = 口交,
泊まり = 可以過夜
Time / Shift / Schedule / シフト / スケジュール一 = 時間表
System / システム = 收費計畫
スタッフ / プロフィール = 員工簡歷7 I5 S$ Z5 X z" z
個室 = 用他們提供的房間
出張 = 到你的酒店)

絲都可以去架咩
想去識gay 對LGBTQ好有興趣好想認識
順便去睇仔
屌你班仆街,好奇想睇但又講埋晒d難聽說話,人地見地緊係縮沙啦,高質少少得唔得呀,阻撚住晒
食後感呢?

冇心情包膠,條仔係靚仔,身材正
成晚係傾計,之後朝早佢話要冲凉,就俾佢,用毛巾包住下身,真係好似Gv情節咁,佢有提我時間係9am,自已心諗錢都比埋(雖然唔係自己卡俾)成晚都係掙扎去唔去馬,之後主動行去kiss,再慢慢濕吻,心口覺得拿住拿住抖唔倒氧停係度,屌佢老母個腦諗住以前已經分撚咗8年 ex,佢總要笑笑下側頭`嗯〃我,仆街,家下小動作都一,越睇越似樣
冇愛就係冇愛,點咀埋黎都只係块肉,人在異地諗住大膽D比個機會自己,點知總死,自己己經身心可以作廢,八年之間已經由渴望心靈連接,受傷,害怕,討厭,隔絕,無慾,家下連身體十掂唔得,,結果[size=4]冇扑到/size=4]
9up咗下.....

所以話死GAY佬真係垃圾黎
都唔知做乜鳩

樓主你啲字 又錯字又殘體
係咪比seiya 屌左傻撚左字都唔識打

無屌過都打錯字
叫鴨碌卡
屌你班仆街,好奇想睇但又講埋晒d難聽說話,人地見地緊係縮沙啦,高質少少得唔得呀,阻撚住晒

屌你喇 廿幾版 頭十幾頁除左幾個恐同 都好撚正常咁等樓主講屌左未
廿幾版都未講有無屌到 好撚嬲囉

屌你喇 廿幾版 頭十幾頁除左幾個恐同 都好撚正常咁等樓主講屌左未
廿幾版都未講有無屌到 好撚嬲囉

岩啊 褲都除埋比d咁嘅野我睇

你會因爲個post啲回應,叫隻雞齋坐唔做?
樓主係咪俾人插左 但又怕醜唔敢認
開click bait 又唔交代清楚
樓主死左
屌樓主無撚用 比幾千銀叫鴨唔扑
走去廁所開強力水柱沖屎眼
屌樓主無撚用 比幾千銀叫鴨唔扑
走去廁所開強力水柱沖屎眼

唔洗乾淨人地點入呀
幾千蚊好貴wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞