[漫漫長夜]係日本包咗隻鴨一晚,你問我答

544 回覆
670 Like 69 Dislike
咩叫1咩叫0?
食屎喇
條仔真係爽 過黎傾下計睇下戲訓教沖涼咁就有幾千蚊收 好賺到
食後感呢?

冇心情包膠,條仔係靚仔,身材正
成晚係傾計,之後朝早佢話要冲凉,就俾佢,用毛巾包住下身,真係好似Gv情節咁,佢有提我時間係9am,自已心諗錢都比埋(雖然唔係自己卡俾)成晚都係掙扎去唔去馬,之後主動行去kiss,再慢慢濕吻,心口覺得拿住拿住抖唔倒氧停係度,屌佢老母個腦諗住以前已經分撚咗8年 ex,佢總要笑笑下側頭`嗯〃我,仆街,家下小動作都一,越睇越似樣
冇愛就係冇愛,點咀埋黎都只係块肉,人在異地諗住大膽D比個機會自己,點知總死,自己己經身心可以作廢,八年之間已經由渴望心靈連接,受傷,害怕,討厭,隔絕,無慾,家下連身體十掂唔得,,結果冇扑到
9up咗下.....

其實睇咗咁耐都搞唔清,樓豬本身係基
睇住生愛滋呀臭雞

依位巴打咁都炒到車 好野

屌你老母 又話你問我答 負皮我比既
食後感呢?

冇心情包膠,條仔係靚仔,身材正
成晚係傾計,之後朝早佢話要冲凉,就俾佢,用毛巾包住下身,真係好似Gv情節咁,佢有提我時間係9am,自已心諗錢都比埋(雖然唔係自己卡俾)成晚都係掙扎去唔去馬,之後主動行去kiss,再慢慢濕吻,心口覺得拿住拿住抖唔倒氧停係度,屌佢老母個腦諗住以前已經分撚咗8年 ex,佢總要笑笑下側頭`嗯〃我,仆街,家下小動作都一,越睇越似樣
冇愛就係冇愛,點咀埋黎都只係块肉,人在異地諗住大膽D比個機會自己,點知總死,自己己經身心可以作廢,八年之間已經由渴望心靈連接,受傷,害怕,討厭,隔絕,無慾,家下連身體十掂唔得,,結果冇扑到
9up咗下.....

其實睇咗咁耐都搞唔清,樓豬本身係基

屌, 究竟有冇屌到
應該係隻鴨仔入行以來最好賺既1晚
追左咁耐先同我講咩都無發生
琴晚mon post到而家 你同我講無扑到

日本廁所最正係呢D
紓緩下
男男真係好撚嘔心
連鴨到會都勇氣叫
居然最後連扑嘅勇氣都冇
仲要隻鴨咁撚正, 屌你
屌,玩野咩
屌,係咪痴撚咗線。死基佬叫鴨500幾正評
屌,係咪痴撚咗線。死基佬叫鴨500幾正評

連登真係好撚多基佬
好亂
所以樓豬一直都gay?
咩叫1咩叫0?

1係插,0係被插
賺到笑
屌曬撚哂我d時間,做和尚啦
垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞