[漫漫長夜]係日本包咗隻鴨一晚,你問我答

544 回覆
670 Like 69 Dislike
影班周

講咁耐連樓主係1定0都未知

Pm我試下咩知囉

琴晚見佢一袋袋,有包頸大包粉
嚇死我啦啦聲問,之後佢話葡萄糖用作補充劑
當住我面充埋飲
仆你個街男男
咁姐係扑成點?甜呢?
咁姐係扑成點?甜呢?

3萬好平 姐係$2100過夜 正常都1500~2000 1Q
隻鴨應該唔太得

身型大隻/外表mix有少少鬚/眼大大唯一缺點係明明身高寫178,會矮過我
後生版

不過冇搞到我只是同佢吹下水,一齊睇電視,睇Netflix 屌佢老母日本Netflix勁多野睇
樓主可唔可以用蘇菲 mode 同隻鴨傾下 d 哲學問題

要書信好難
屌你咩 叫完唔搞
佢連鴨都不如 傷害日本民族情感
原來又係hehe post.... 隻鴨個名叫Seiya? 天馬流精拳咩...

人地鍾意個角色咩用囉
張信用卡invoice 寫咩「牛朗(男/男)後開發三時間?老母張信用卡月結單發現你去左叫鵝諗住點答

叫鵝

唔知點解見到個鵝字好想笑

Pm我試下咩知囉

屌你老母死基佬真係特別直接同噁心

Pm我試下咩知囉

屌你老母死基佬真係特別直接同噁心

呢個咩就係點解毒撚永世溝唔到女分別
3萬好平 姐係$2100過夜 正常都1500~2000 1Q
隻鴨應該唔太得

身型大隻/外表mix有少少鬚/眼大大唯一缺點係明明身高寫178,會矮過我
後生版

不過冇搞到我只是同佢吹下水,一齊睇電視,睇Netflix 屌佢老母日本Netflix勁多野睇

唔好講大話,即刻詳細描述扑野過程
隻鴨應該唔太得

後生版

好撚正喎咁
大唔大jer? 佢gay定係直?
好想試, 同試埋樓主
冇扑野報告你開po黎做乜
樓主尋晚興唔興奮 射左幾多次?
屌你老母死gay佬 行撚開啦
樓主可唔可以介紹下點搵到,好想試下
樓主真gay定貪玩?
叫鴨唔扑野係咩玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞