第一次度inbody有冇巴打識睇?

73 回覆
1 Like 13 Dislike
清應該一嚟就兩餅dl
應該2餅bench啦 根本天選之人 操一操cut一cut就上得台
你依家就咁cut應該已好有野睇
似可以3餅幾都唔出奇
成年男人好多untrained都可以dl到bw, 佢仲要smm 高
Body fat得22 好難講得出話好肥喎
師兄搞笑定認真
寫得好好
玩開高對抗運動? 好撚bulk
邊度有得度吓
依個體重加smm 應該可以玩重過唔少新手
個增長速度不敢想像
未舉過 唔識點舉同發力驚整親 無錢請pt教 可能遲啲搵fd試下
應該唔會啊? 真係本身無做開gym 我隻手依家好幼下 個肥仔波大到dur落黎 成個胸都淋既
94kg都黎 個肚腩同肥仔波好大下 平時又無乜點運動 條女叫我減到85
無啊 無玩過高對抗運動 玩玩具算唔算
唔係好明咩係啲健身terms
肌肉量多學pt話齋係本身肥底 應該唔算天賦異禀?
因為唔識做 所以自己對健身唔係特別大興趣
可能減下肥比較適合我
我係247個fd帶我搵staff度
有個玩開gym既fd話inbody唔準我應該實際體脂多好多
搵個大隻fd教就得 錯極都有個譜
Pt 有部分都呃飯食 仲hea過啲fd你
開頭唔好做咁重 ego lifting 就得
求其答下你
Weight training同 cardio都要
Weight train 就輕重量慢慢做起先
玩多少少多關節動作 functional少少
因為你應該唔係想body build?
唔洗isolate每一組肌肉黎train

Cardio量力而為 由 10,15,20,25,30慢慢加上去
養成左個習慣同埋比身體慢慢適應
你太重跑步就唔好啦 游水 單車 划艇試下先
你係咪空肚度同埋係咪操完度?始終inbody唔係好準確只係用嚟參考
根據上面巴打講 如有齋睇啲數據 其實唔差 仲幾好 幾有健美天賦 對於一個無乜重訓既人黎講
所以你依家搵個pt/ 識教既fd 養成做gym習慣 將來應該都幾有前途
樓主好撚肥
你米八都冇咁矮?係咪朱儒嚟
問咗個fd佢都係叫我開頭細重量慢慢做
佢叫我做完行下斜路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞