[Mnet]《IDOL SCHOOL》討論區(2) 掛名育成計劃 守護實力派雪寶

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
智娜恩英要入啊
睇梗 開始有啲鐘意sky

佢今集鏡頭多咗好多

佢有啲似101時期海仁
太有氣場似惡惡地講野直易俾人誤會

Sky好得意喎
成套我覺得最慘係natty
由第一集被人吹捧話又跳得又唱得
去到第二集開始已經連鏡頭都無乜
根本mnet利用完個話題性就將人扔埋一邊 好慘
今集幾好睇, 有笑有淚 d新歌又高汁

見屋企人我又睇到眼濕濕

foul人果度都好想喊
恩英Sky自己入到但覺得對唔住隊員
恩書明明想忍住唔喊但忍唔住喊咗
最sad係叫herin個隊4個出黎但一次個foul哂4個

見屋企人我又睇到眼濕濕

foul人果度都好想喊

我睇到4個無入呢度屌唒鬼 好殘忍
今集好睇
今集好睇

才藝表演我笑到傻咗
可惜好睇得太遲
韓國應該少左好多人睇
今集好睇

才藝表演我笑到傻咗
可惜好睇得太遲
韓國應該少左好多人睇

家人果part都勁正
同埋foul 人都好睇 班囡囡既眼淚好撚真
今集好睇

才藝表演我笑到傻咗
可惜好睇得太遲
韓國應該少左好多人睇

家人果part都勁正

喊死我bb
自從sky扮young ju跳wee woo就鐘意左佢
超可愛

見屋企人我又睇到眼濕濕

foul人果度都好想喊

我睇到4個無入呢度屌唒鬼 好殘忍

呢幕真係最殘忍
我諗住herin都應該入到

Young ju都好可愛其實

大小yj

我都覺
今集好睇

才藝表演我笑到傻咗
可惜好睇得太遲
韓國應該少左好多人睇

家人果part都勁正

詩安一聽step組剩係得一個入到 個下爆喊
今集好睇

才藝表演我笑到傻咗
可惜好睇得太遲
韓國應該少左好多人睇

家人果part都勁正

詩安一聽step組剩係得一個入到 個下爆喊

賓sky都喊到癲
頭半part已經喊到傻

見屋企人我又睇到眼濕濕

foul人果度都好想喊

睇到呢個位真係呆左
洗唔洗殘忍到咁

點解金娜妍入唔到 點解係趙宥莉
Magical嗰組幾正但形住形住會全滅

呢首好似冇咩人揀咁
原本以為Natty都會揀小木偶

見屋企人我又睇到眼濕濕

foul人果度都好想喊

睇到呢個位真係呆左
洗唔洗殘忍到咁

佢真係好柒
由頭到腳都仲係有種扮有情既味 但又扮唔到

見屋企人我又睇到眼濕濕

foul人果度都好想喊

睇到呢個位真係呆左
洗唔洗殘忍到咁

咪係

見屋企人我又睇到眼濕濕

foul人果度都好想喊

睇到呢個位真係呆左
洗唔洗殘忍到咁

咪係

趙宥莉啲嘴臉真係
Magical嗰組幾正但形住形住會全滅

呢首好似冇咩人揀咁
原本以為Natty都會揀小木偶

我反而覺得第一首>第二首>第三首
第三首d歌舞真係好無味道

Btw木偶唔係個個啱
但蝦翁有popping底都無得入

我愛李彩瑛
btw 仲有一集定兩集?

見屋企人我又睇到眼濕濕

foul人果度都好想喊

睇到呢個位真係呆左
洗唔洗殘忍到咁

咪係

趙宥莉啲嘴臉真係

娜妍又唱得又
遲下無主唱你班泡仔就喊都無謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞