[Mnet]《IDOL SCHOOL》討論區(2) 掛名育成計劃 守護實力派雪寶

1001 回覆
18 Like 6 Dislike

Twice

Gfd

SES

Apink

剩返兩個唔知鳥

你點睇知架

認到個Album Cover 聽講剩低有Pristin

[UNCONFIRMED] Idol School 3rd evaluation songs:

GFRIEND Rough
Pristin Wee Woo
Twice Like Ooh-Ahh
Kara Step
Apink NoNoNo
A S.E.S song

老老豆豆邊個揀歌嫁 女團代表曲喎
Cheer Up唱左格硬搵首都算 Kara點都mister行先
Pristin我就更加看唔透

搵堆唔同級數嘅女團 咁樣好咩

真心 pristin 人好掂但啲歌真係幾唔掂

Sistar都好 點解要係Pristin

女團代表曲根本點都要掟首into the new world出黎

一開頭揀唱功好已經用左...

Twice

Gfd

SES

Apink

剩返兩個唔知鳥

你點睇知架

認到個Album Cover 聽講剩低有Pristin

[UNCONFIRMED] Idol School 3rd evaluation songs:

GFRIEND Rough
Pristin Wee Woo
Twice Like Ooh-Ahh
Kara Step
Apink NoNoNo
A S.E.S song

Cheer Up唱左格硬搵首都算 Kara點都mister行先

女團代表曲根本點都要掟首into the new world出黎

Mister太易啦 Step同其他難度貼近少少

Mister扭屎忽都好難

講難度Mr難過Step好多 個人推Honey

講難度Mr難過Step好多 個人推Honey

honey
收視率低到唔顯示
睇到劇透嚇親

想知分組名單
點解小惠會去呢組
睇睇下賽綸都好撚正
不過已經想棄左呢套野佢
唉睇左twitter d 賽果
睇睇下賽綸都好撚正
不過已經想棄左呢套野佢

頂埋佢

有啲都幾出乎意料之外
同每組第一名有三位上升卷

本身諗住step組實係天空拎上升卷唔駛foul
而家天空TashaHerin實凍過水啦

有啲都幾出乎意料之外
同每組第一名有三位上升卷

本身諗住step組實係天空拎上升卷唔駛foul
而家天空TashaHerin實凍過水啦

係 呢組估唔到第一竟然係...
tasha 同sky 今次foul 硬😫
執撚左佢啦
呢隊野一出道即刻做anti

彩瑛呢個look真係好正

彩瑛呢個look真係好正

JENNY真係摧毀左呢組
http://naver.me/GdxkE1fj
今個禮拜起改做星期五11點韓時播
有Momo去教Natty既經典場面睇
http://naver.me/GdxkE1fj
今個禮拜起改做星期五11點韓時播
有Momo去教Natty既經典場面睇

改星期五收視唔會好咗 放棄吧啦
不過momo教natty
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞