警察招募日 警員薪酬:港幣22,410–35,860

85 回覆
2 Like 103 Dislike
老老實實見到大家回覆得淡笑
笑鳩人話鳩警犬 但係自己隨時連2萬都無

原來人工高過佢地先可以笑
宜家黑警個朵咁好嫁原來?
係咪我要同佢地一樣係差館姦埋人先有資格屌9佢?
利申夠2萬

笑貧不笑娼

做人為左2皮野冇晒骨氣

高登仔覺得無骨氣姐
大把街外人覺得做差佬搵錢多叻仔
大把女鍾意差佬

鐘意差佬定鐘意差佬份糧呀...

一樣姐

留意到你個個回覆都係錢錢錢
你係咪好自豪自己當差逗個份人工

笑貧不笑娼

做人為左2皮野冇晒骨氣

高登仔覺得無骨氣姐
大把女鍾意差佬

Agger. 做得警察train 過會man 好多,唔似成班高登仔日坐夜坐白雪雪,講野又細聲成個女人咁
咩都只係計搵到幾多錢就得
咁如果你係認同呢個觀點講多都無謂啦
香港,最柒就係呢D眼界
同信奉搵錢大哂果種人

香港人不嬲咁低質 劣根性嘅野mit唔甩

Agree 香港人淨係識用錢黎定人嘅高低
考公安
三萬人工又可以合法打人又可以食免費雞/鴨,又真係幾好
5p
( Show Blocked User - 💛重新做人❤ )
5p
( Show Blocked User - RMT )
老老實實見到大家回覆得淡笑
笑鳩人話鳩警犬 但係自己隨時連2萬都無

原來人工高過佢地先可以笑
宜家黑警個朵咁好嫁原來?
係咪我要同佢地一樣係差館姦埋人先有資格屌9佢?
利申夠2萬

笑貧不笑娼

做人為左2皮野冇晒骨氣

高登仔覺得無骨氣姐
大把女鍾意差佬

鐘意差佬定鐘意差佬份糧呀...

一樣姐

留意到你個個回覆都係錢錢錢
你係咪好自豪自己當差逗個份人工

唔講錢唔通講心?😓

陰功 番工番到剩係用人工黎打j
咁你見到人高人工過你係咪好自卑唔敢講野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞