[MIRACLE] Oh My Girl討論區 (63) 港女0618生日粗卡 新劇大發 | 已揀主打歌 夏日CB?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

OH MY GIRL 9TH MINI ALBUM
[Golden Hourglass]

MV POSTER

2023.07.24 6PM (KST)

#오마이걸 #OHMYGIRL #OMG
#여름이_들려
暗黑concept?
想畀邊Coaching
Wm又想點
咪係 勁不安
玩撚完 一定唱唱下變調
主打出咗成40秒啦 呃我唔到嘅
oh my mixx pop
詐騙式海報嚟架姐
第二張poster度門仲企咗個小丑
wm 想點
230716 fuxtom (廚師/李連福)IG更新相關
週五晚上 8點30分 KBS2新品上市 便利餐廳 是我非常喜歡的節目 請大家看得開心 很有趣 ^^
#便利餐廳食譜 #KBS2 #8點30分 #李貞賢 #Boom #柳秀榮 #李連福
https://www.instagram.com/p/CuqWk3HSnQw/

感謝每年生日都照顧我的便利餐廳家人們 4年來始終如一的便利餐廳家人們 真的非常感謝 我愛你們~♡
#便利餐廳 #朴修弘
#金多禮 #韓智慧 #星 #Boom #楊志恩 #南保羅 #ONF_J_US
#IVE_Liz #PD們 #作家們 #謝謝
https://www.instagram.com/p/CuvMupQSoXU/?img_index=1

by~星媽
玩到咁大
最後發現係一d意思都冇 係整嚟嚇鳩Miracle
海邊玩到去醫院?恐怖片?
你老母俾wm撚狗咁撚
大癲。。。
大癲
佢呢套電視劇? 邊度有得睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞