[MIRACLE] Oh My Girl討論區 (63) 港女0618生日粗卡 新劇大發 | 已揀主打歌 夏日CB?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
膚色對比
泰國成員嚟㗎嘛
沙沙身材真係睇到流口水
行幾次都唔望嗰邊
反而行遠咗先睇到

佢匿埋都好好笑
以六角形出名的女團成員

什麼是六角形成員?
-就是像遊戲中的能力值一樣,所有數值都比較高

(跳舞、唱歌、外貌都具備 + 就當作是全能偶像就可以了)

少女時代 太妍
Red Velvet 澀琪
aespa Winter
TWICE 娜璉
ITZY 禮志
NMIXX 海嫄
BLACKPINK Jennie
LE SSERAFIM 金采源
Oh My Girl YooA
本月少女 姬振
Apink 普美

來源: theqoo https://theqoo.net/square/2854449453

1. 我也有想到宇宙少女

2. TWICE的志效也是

3. 本文這些我全都同意

4. 我也是想著俞真點進來的

5. +安俞真和NewJeans的Hanni

6. Jennie連rap都超擅長ㅜㅜ

7. 這些我都同意,但我個人選的是f(x)的Krystal

8. 太妍幾乎是教科書等級的吧

9. 我是想著娜璉點進來的,果然有呢

10. 我個人還有想追加的人,但是這裡沒有要去掉的人

11. 大概就是太妍、娜璉、Jennie、秀智吧? 其他人選好像還沒有展現出自己的職業生涯和實力

12. +NMIXX薛侖

13. 我在慶典上看到ITZY的舞台後,覺得禮志的表現真的很驚艷

14. 沒有田小娟嗎..????????????

15. 都同意! 我覺得BLACKPINK的Rosé也很全能ㅎㅎ

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
都係啡 仲要由森系變左沙漠
失望 但輯相幾靚
幾有feel
點解又係蝴蝶結
呢輯團體相靚過尋日
打比mimi 個stylist反映未
佢成個感覺同其他五個勁唔同

得佢一個髮飾同頸鏈同其他五個唔同
我都係咁上下
化妝師可唔可以咪化到牙邊個咀成個孖閨腸咁得唔撚得
個景簡單到同A-ing有得fight

Mimi又贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞