(AV女優獨家專訪)楪可憐、真矢充希 到港!分享對香港嘅感覺、以及AV拍攝趣聞!

198 回覆
623 Like 19 Dislike
今次兩位女優唔係我揾的
樓主個腰包呢
擺咗入博物館留念了
好睇過好多死魚,咩六花嗰啲
跪求code
放工時間推一推兩條訪問片進入最後整理階段
佢執爆晒對比度就真 你過見面會攝影會 睇其他fans分享嘅相
都唔會影得好似呢班PR 咁柒 成陣大陸味攝影唔係咁做架
你唔識嘢 條仆街唔識影相啫

保證佢影素海霖都影撚到好似隻豬咁
伊藤舞雪: 恥與支那雞新移民素海霖嘅打手同伍
屌你老母 出素海霖退款教學未
條女俾人踢爆係微博雞 加上銷量谷唔起 上次啲宣傳未回本 賣得果2000隻
無錢請呢條PR
佢係PR 但唔係佢搵 佢無資格
咁我又真係未睇過
好嘅 試下DL先
同問
神谷充希
入行PR 幫片商出文寫吓啲無人會睇嘅女優谷銷量 例如新移民素海霖
Sdam002
慎防有人誤會兩條訪問片入面日文咁勁嗰個唔係小弟嚟係組長巴打

(AV女優獨家訪問)楪可憐(楪カレン)首度來港,分享對香港的感覺,和拍攝秘聞!(中文字幕)

https://youtu.be/Lz5DHMG0Uzg

(AV女優獨家訪問)真矢充希(真矢みつき)首度來港,分享對拍攝VR作品嘅秘辛、夫妻交換作品嘅拍攝感受、以及未來想挑戰嘅題材!(中文字幕)

https://youtu.be/DYkGJUuUM0E
呢個新狗寶PR團體真係好垃圾 唔係講笑

拍到呢啲日本妹屎咁然同你講素海霖係女神 我屌啦
佢有講過?
佢教人點課金 口講係推廣正版

但係平時介紹佢口中一流嘅日本女優佢都無教人點買
唔識日文嘅巴打 好多都係用番號搵老翻睇就算

唯獨係素海霖有step by step入金教學

而且佢係一個團隊共用帳號 又做商業宜傳

呢度一篇文最少有三個人負責 仲唔撚係團隊?
你個人自己去女優活動 報告完會落個credits?

你唔係PR 經理人係唔會俾你全場追拍,仲要行街,唔止場地見面會

所以佢地一向係收錢做嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞