(AV女優獨家專訪)楪可憐、真矢充希 到港!分享對香港嘅感覺、以及AV拍攝趣聞!

198 回覆
623 Like 19 Dislike
通常係會問擅長咩體位
楪,完全係摟屌
呢啲應該電視台記者去問
仲係好正
想屌
以下係真矢充希嘅訪問內容

=訪問記者
=真矢充希

:真矢小姐你好,今日好高興以AV Blogger嘅身份同你做一個訪問,今次都係我地第一次同AV女優做專訪,可能有啲不足嘅地方,請你多多指教。
:唔好咁講,我都請大家多多指教。

:今次係第一次嚟香港嗎?
:係,今次係第一次嚟香港。

:請你向香港嘅各位自我介紹。
:我係由日本嚟嘅真矢みつき,我係一位AV女優,已經成為咗AV女優六年左右嘅時間!同埋...我好鐘意做愛

:之前對於香港嘅印象係點樣呢?
:香港嘅印象...啲嘢食好好食!好多美食!仲有...好多鋪頭,好多酒吧街嘅感覺,所以好期待今次嚟香港,我本人好鐘意飲酒!

:香港嘅嘢食有平有貴,仲有一啲好古色古香嘅餐廳,有機會嘅請你一定要去試下!
:係!有機會一定會去試!

成日當佢av Shirley 沈咁J
:可以請真矢小姐先同大家推介一兩套你自己嘅作品嗎?
:嗯~其實女優有分專屬女優,同埋企劃女優,我自己就一直都係企劃女優,所以拍攝過好多好多企劃作品,例如有...唔知大家知唔知,魔鏡號嘅企劃
早排我有上過呢架咁神奇嘅車,喺魔鏡號入面...潮吹...噴咗超多出嚟! 喺魔鏡號入面同人潮吹battle...所以係一套好有趣嘅作品,大家有機會嘅一定要去睇下。

(註:封面太暴露唔放出嚟,番號係DVDMS-922)

:因為羞恥而怕醜嘅同時,身體又不斷潮吹,呢啲拍片經歷果然都係最有印象。
:冇錯,留低嘅好多都係開心嘅回憶!有時喺拍攝嘅時候自己都會笑出嚟,要忍住笑咁拍。

:今日聽到好多拍攝嘅內幕,因為平時好少機會可以聽到AV女優拍攝背後嘅故事,所以我都好開心!
:哈哈!

:真矢小姐拍過咁多唔同嘅作品,其中有唔少係VR嘅作品,喺拍攝嘅時候,VR作品同普通作品最大嘅分別係咩呢?
:VR作品呢...喺拍攝嘅時候,我要好似而家咁對住個VR鏡頭,幻想佢就係同我做愛嘅對手,所以要同自己講,個鏡頭係男朋友,係老公...會好似有一個開關制咁去入戲,而最難就係要開著呢個制。
同埋另一樣同拍攝普通作品最唔同嘅地方,就係喺VR個鏡頭周圍,會有比平時多好多盞燈照住我,真係好熱好熱所以喺拍VR作品嘅時候,經常會流汗流到入咗去隻眼度,喺拍攝嘅時候經常都要同呢種情況搏鬥。

:咁啱呢兩日香港都係好熱,真矢小姐拍VR嗰時嘅經驗應該會好幫到你!
:真係好熱!有啲似我拍緊VR嗰陣時咁
雖然打假波
但係夠淫真係值得一J
而家好多女優都係訓係到任吉成件飛機杯咁

:VR作品就好考女優嘅想像力,普通作品可能就好考女優嘅演技能力,對於真矢小姐嚟講,邊一樣比較困難呢?
:邊一樣呢...對我嚟講可能都係VR比較難!不過都係在我嚟講,其他女優可能唔係咁諗。

:咁又有冇一啲真矢小姐嘅VR作品可以推介俾大家鑑賞下呢?又或者令你好有印象嘅作品。
:等我諗下先...我喺MAX-A片商拍攝嘅VR作品,係我覺得我表現得好好嘅作品,所以想喺度推介俾大家!

MAXVR-103 【VR】酔っ払って童貞を挑発して弄んでたつもりが 全然童貞じゃなくて痙攣絶頂させられまくった隣人のお姉さん 真矢みつき

:有邊啲位係大家一定要留意嘅呢?
:喺呢套作品入面我哂到皮膚有哂印,出嚟嘅效果好性感,大家一定要留意。

難得幾對口味
原來係人造人
:跟住就想問下真矢小姐最近拍攝嘅作品,我地知道最近你同另一位女優三宮つばき(三宮樁)拍攝咗一套共演嘅作品。
:哦...係片商Attackers嘅作品。

ATID-556 週末限定、夫婦交換 妻が他人に抱かれる夜 三宮つばき

:可以請你同大家介紹一下呢套作品嗎?
:同三宮つばき嘅呢套作品,係一套夫妻交換題材嘅作品,喺呢套作品入面我同我嘅丈夫,同埋佢同佢嘅丈夫,性生活都開始出現咗問題,每次都好似交功課咁。於是我地就諗到交換伴侶嘅方法,然後大家就互相同對方嘅丈夫撻著咗,係一套最後非常混亂嘅作品
喺呢套作品入面,三宮つばき一開始對呢個交換嘅舉動好抗拒,好擔心俾佢老公見到自己變成咁樣,最後會變成點呢?想知嘅話,呢一套作品大家一定要去睇下!

:AV作品入面有好多呢一種夫婦交換嘅題材,喺拍攝呢套作品嘅時候,有冇一啲有趣又或者難忘嘅地方?
:喺拍攝嗰日...吖,飾演我嘅丈夫係男優大島丈,係一位好有型嘅男士,我直頭有一種「有個咁有型嘅老公真係好」嘅感覺。如果佢真係我老公,我估我會唔捨得去交換。

:同一啲型仔男優拍攝嘅話,投入嘅感情都會唔同啲呢。
:係吖,投入感情都會易啲。

:今次同三宮つばき第一次共演,對呢位女優留低咗啲咩印象呢?
:而家我個腦入面淨係諗到三宮小姐嘅裸體...佢皮膚好白好軟,仲有...鐘意睇三宮小姐嘅AV作品嘅朋友都應該都會知道,三宮小姐有一種神秘感,到開始做愛嘅時候,就覺得佢好性感,有一種反差嘅感覺,好正。我當時喺現場係隔著個螢幕睇住佢演出,就有咁嘅感覺。

:呢一種反差感真係犀利。
:好難抗拒呢種反差感嘅吸引。
支持巴打
:咁真矢小姐拍攝過咁多AV作品,有冇一啲好憧憬,又或者視為目標嘅女優呢?
:有好多...通常我嘅AV角色設定都係一啲元氣系嘅角色,直到而家我試過辣妹、JK、女子中學生、女大學生、人妻之類好多唔同類型嘅角色,有時都想試下行下性感姐姐嘅路線,好似篠田ゆう、波多野結衣、大槻ひびき咁,有呢種性感大姐姐嘅感覺。

:又有冇一啲將來好想挑戰嘅企劃呢?
:除咗頭先講過嘅靚靚大姐姐系列之外,我對於一啲特別嘅企劃都好有興趣,想去試下做一啲冇人做過嘅紀錄,一啲挑戰身體極限嘅企劃,例如挑戰唔瞓覺嘅情況下,可以做愛做到幾多次,可以連續做愛做到幾多個鐘頭之類嘅紀錄,呢一類企劃我都好想做,我唔會話唔得NG架

:咁喺AV作品方面以外,又有冇一啲其他目標都好想達成呢?
:我想…拍攝更加多嘅作品,成為一個會受到好多人支持嘅女優,仲想試下爭下獎,做一個可以報答大家支持嘅女優,仲有要努力減肥!

:減肥真係好難呢。
:係吖,我好鐘意飲酒同食嘢,一食得多嘢塊臉就會好圓,但係為咗減磅我會努力!希望大家可以透過我嘅作品,睇到我嘅努力!

:最後請你同香港嘅各位FANS講幾句說話。
:香港嘅各位,我係真矢みつき,為咗下次可以再嚟香港玩,我會更加努力,希望大家可以等我!如果大家多啲J我嘅作品,我會好開心!下次再見!

訪問完結之後,我地請兩位女優為各位香港嘅巴打簽名

當然唔少得小弟同兩位女優合照留念啦

做完訪問之後,兩位女優落咗旺角行下街:

夜晚就係FANS Meeting

驚俾人話係商業宣傳,所以喺最後呢度用好細隻字多謝Moon Island俾小弟有呢個機會同兩位女優做訪問
以上就係兩位女優嘅訪問內容,同埋當日嘅少少花絮,希望大家鐘意

要講嘅基本上都講哂,覺得唔夠喉嘅朋友,等多幾日應該就有訪問片睇到時希望大家大大力幫我share出去希望下次可以有機會,再帶俾大家更加多呢啲由香港人做嘅AV女優嘅獨家專訪

然後,等我6月尾喺東京返嚟,7月,又會有遊記睇各位到時見
佢算係一個明知假波都好j 既女優
雖然我兩個都唔好,但都留名支持東寶
就咁睇楪日文字好似幾矮下
訪問記者:組長
校對:組長、はしら
攝影、後期製作、統籌:新東寶翻譯製作

今次做得好

但亦證明你係專業PR團隊

硬推素雞必須死
150cm冇記錯嘅話
兩個都係150或以下
楪力日文字正!大真波!
多謝支持
今次大局為重唔笑你白卡仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞