(AV女優獨家專訪)楪可憐、真矢充希 到港!分享對香港嘅感覺、以及AV拍攝趣聞!

198 回覆
623 Like 19 Dislike
大家好我係成人台嘅新東寶翻譯製作

是咁的,上個星期有兩位日本AV女優嚟香港出席公開活動,分別係上年全年FANZA銷售成績拎第4嘅楪カレン(楪可憐),同埋拍過唔少企劃作品嘅真矢みつき(真矢充希)。小弟有幸以香港嘅AV Blogger身份,同佢地做咗一個由香港人訪問兩位女優嘅獨家專訪

上年做咗好多篇AV女優嘅訪問翻譯,今次輪到自己去做記者同統籌,仲要係第一次以media嘅身份同AV女優進行近距離採訪,學到好多嘢,亦有唔少下次可以做得更加好嘅地方,我相信一定會仲有下一次嘅我同我嘅隊友會慢慢努力改善,今次有咩不足嘅地方就還望大家多多包涵

有一件事我想喺睇訪問之前同大家講咗先嗰日同兩位女優做完訪問,請佢地簽名嘅一刻,除咗覺得自己又解鎖咗一個成就之外,最開心同最滿足,係請佢地喺抬頭寫「香港巴打」呢四個字我覺得可以請到佢地寫呢四個字,唔止係代表我過去呢幾年嘅努力同付出冇白費,仲係我請兩位女優代表我去多謝喺香港網絡同現實世界入面,上上下下支持住我喺呢個興趣上面發展嘅各位巴打冇各位嘅話,小弟真係唔會有呢個機會,所以咩都唔講住,喺度多謝咗大家先

訪問嘅詳細內容同少少當日嘅花絮,以下一次過送哂俾大家同埋其實遲啲仲會有當日嘅訪問片睇,但我仲要啲時間準備同整理,出咗片我會喺呢個po度置頂,到時希望大家都會多多支持

訪問記者:組長
校對:組長、はしら
攝影、後期製作、統籌:新東寶翻譯製作

=訪問記者
=楪可憐

:楪小姐你好,今次其實都係我地第一次同AV女優做訪問,可能有啲不足嘅地方,請你今日多多指教。
:係,請大家多多指教。

:楪小姐今次係第一次嚟香港嗎?
:係,今次係第一次嚟香港。

:所以今次都係第一次同香港嘅各位見面呢。
:係吖,所以好期待同大家見面

:可以請你向香港嘅各位自我介紹嗎?
:可以用日文講嗎?(當然冇問題。)大家好,我係OPPAI同Premium嘅專屬女優,我叫楪カレン(楪可憐),係喺沖繩出世,請大家多多指教

支持巴打
:頭先聽到你話係沖繩出世,香港呢兩日咁濕熱嘅天氣,你又適應到嗎?(註:佢嚟嘅呢兩日都有落雨,天氣比較濕熱。)
:香港嘅天氣,直頭係我最擅長嘅天氣嚟!完全冇問題!

:今次嚟香港參加活動,請問你本人之前對於香港嘅印象係點樣呢?
:其實我一直對香港嘅印象呢...都覺得有啲得人驚,原因係以前睇電影嗰陣,覺得香港好似好多黑社會,於是就覺得會唔會現實中嘅香港都係咁呢今次嚟到之後就發現同自己諗嘅完全唔同,香港嘅大家都好好人,對我好好,同埋食飯嗰陣發現到,原來香港人都好飲得。

:楪小姐覺得香港人嘅酒量好好?
:係吖,大家好似飲極都唔醉咁,飲咗好多落肚都仲係好精神,所以作為一個沖繩妹,我都唔可以認輸!

:咁一陣嘅FANS Meeting同Party就可以飲個痛快喇。
:一陣間如果可以同大家一齊飲酒就好啦!

:楪小姐出道唔經唔覺都已經兩年時間,而家嘅心境同出道嘅時候比較,有啲咩變化?
:嗯~出道到而家已經過咗兩年...話好又得,話唔好又得,心境上都冇咩轉變,依然係嗰個出道嗰陣嘅楪カレン。

:依然係保持住嗰份初心。
:冇錯,依然保持住個初心,之後會繼續努力。

:楪小姐而家係Premium同OPPAI嘅雙專屬女優,可以請你分享一下兩間片商嘅分別嗎?(註:雙專屬嘅意思係佢每個月都會喺呢兩間片商出片)
:OPPAI呢間片商呢,佢個作品概念就同佢個片商名一樣,集中喺胸部嘅拍攝會比較多;至於Premium嘅作品概念就係靚靚嘅大姐姐,拍攝出女優艷麗、性感同成熟嘅一面,所以兩間片商拍出嚟嘅作品感覺都幾唔同。

PPPE-112 こんな巨乳にパイズリされたい…我慢汁ダラダラ…チ○ポが馬鹿になるおっぱいビッチの挟み抜き 楪カレン

PRED-362 妻と倦怠期中の僕はカレン(義妹)に誘惑されて何度も、何度も、中出しをしてしまった…。 楪カレン

:喺拍攝又或者做準備工作嘅時候,似乎兩間片商都會有明顯嘅分別呢。
:係吖,例如會著嘅衫,化妝嘅風格都會唔同。好似OPPAI咁,因為要突顯胸部嘅特色,揀嘅衫會比較咸濕啲,暴露啲,會有一啲網格衫,將胸部嘅優點顯露出嚟除此之外,好似女高中生、制服類嘅衫,都會比較多。
Premium就係行成熟大姐姐嘅路線,會揀一啲好似人妻、OL服裝咁樣,俾人一種成熟女性嘅感覺無論邊一間片商都好,我喺拍攝嘅時候都好enjoy。
:最近楪小姐拍攝咗Beauty Venus VIII,坊間嘅評價非常好,想問下楪小姐當時收到呢個共演工作邀約嘅時候,心情係點樣?
:一直以嚟都覺得Beauty Venus要係被選中嘅女優先可以去出演嘅作品,所以估唔到會搵我!亦都有啲擔心自己夠唔夠料去做。但同時我都好期待,既然揀咗我就要全力以赴做好佢,所以就下定決心要將最好嗰一面呈現俾大家!

IPZZ-034 BEAUTY VENUS VIII

:可以同我地分享一下拍攝呢套共演作品時候嘅趣事嗎?
:拍攝嗰陣呢...呢一套Beauty Venus當時係分兩日拍攝,平時嘅AV拍攝工作多數都係一日就拍完,今次正正就係因為分兩日拍攝所以同其他女優之間都會比較熟絡。
平時每個男優同女優都會有自己嘅化妝室去化妝同準備,所以冇咩機會溝通,今次有兩日嘅時間,我同桜空もも同伊藤舞雪化完妝,工作人員仲set緊場地嘅時候,我地傾咗好多女仔嘢,好開心

:桜空もも仲係咁食嘢,覺得佢好犀利,食咁多嘢身材仲可以keep到咁好;至於伊藤舞雪,一個外型咁靚嘅女仔,佢竟然話自己酒量好好,好飲得!之後我地三個仲傾咗好多女仔嘢!好好玩!所以好開心!

:今次拍完呢一套三人共演,你自己有咩感受呢?
:今次係我地三個女優第一次合作,一開始真係好緊張,不過桜空もも同伊藤舞雪都好好人好溫柔,所以成個拍攝過程都好開心,可以一齊拍攝真係好。

:喺呢兩日時間,楪小姐同另外兩位女優都越嚟越有Teamwork,互相配合。
:係吖!我地好有團隊精神!例如有一幕我地三個女優去玩弄一個男優,一個4P嘅場景:一個去挑逗男優嘅乳頭、一個就去含住男優嘅肉棒、咁剩低嗰個做咩好呢?我地就研究到,一於就去同男優kiss交換口水,又或者去舔男優個菊花,又或者女優之間互相玩嚟玩去

:係一套包含好多玩法嘅作品嚟。
:係吖,內容真係好豐富!所以大家一定要去睇呢一套Beauty Venus,請大家多多支持!

前排留名
留個名
整到好醜樣
:之後請楪小姐推介一兩套自己拍攝嘅作品,除咗咁出色嘅Beauty Venus之外,仲有邊啲作品大家都不容錯過呢?
:推薦俾大家嘅作品...全部都好想推介俾大家!真係要揀一套嘅話,希望大家唔好忘記我嘅初心,去睇返我嘅出道作!希望大家睇完出道作之後,再睇返我最近嘅作品,比較一下,睇下有冇啲咩唔同咗嘅地方!我都想聽下大家嘅意見,所以希望大家會搵我嘅出道作同埋新作出嚟,比較一下,然後話返俾我知有咩分別!

PPPD-904 三線持って沖縄から上京してきたばかりの19歳!Hcup巨乳の島人AVデビューでイーヤーサーサー 楪カレン

:講到出道作,不如又問下當時拍攝出道作嘅時候,心情係點樣呢?係咪好緊張?
:真係好緊張,簡直係超緊張!但因為我又好鐘意做愛,所以又緊張又期待,如果要講,應該都係期待多啲。好想知男優一陣會同我玩啲咩play呢?結果喺仲未到我出場嘅時候,我就眼碌碌咁喺度觀察男優啲肉棒,好興奮同時又好開心。

:冇估到原來拍出道作嘅時候仲有一段咁嘅小插曲,真係搞笑。
:哈哈哈

:由拍攝出道作到而家已經過咗兩年,而家楪小姐心目中有冇憧憬或者視為目標嘅女優?
:出道嘅時候,係會有憧憬嘅女優,但嚟到而家已經冇呢個諗法了,原因係我希望自己可以成為一個獨一無二嘅女優,我想成為「我」咁樣嘅女優,所以為咗突出自己,我而家冇憧憬或者視為目標嘅女優

:咁另一方面,又有冇你好想同佢一齊共演嘅女優呢?
:共演嘅女優…等我諗下先...因為我而家係專屬女優,所以唔多可以同其他女優一齊共演嘅機會,貪心啲咁講,我會想儘可能同好多唔同嘅女優共演,邊一個都可以。所以與其講話想同邊個女優共演,我會想同大家都共演!
:楪小姐未來有冇一啲想挑戰嘅題材?
:我有好多題材都好想挑戰,而家最想挑戰嘅呢...係「緊縛PLAY」!之前未試過呢一類題材,所以都想試吓俾人綁住,同埋因為我係一個抖M。

:除咗AV作品之外,又有冇一啲想達成嘅目標呢?
:嗯~我好貪心,有好多嘢都好希望可以實現。如果一定要講一個嘅話,我會希望好似呢次嚟香港咁,去世界上好多唔同嘅地方,喺世界舞台上成為一個活躍嘅女優!我會以呢個為目標去奮鬥。

:咁除咗香港之外,仲有啲咩其他想去嘅地方?
:我最想係「亞洲制霸」,之前已經去咗台灣,所以想「亞洲制霸」

:目標係成為一個亞洲之星!
:冇錯!要做一個亞洲之星!

:最後請你同香港嘅各位FANS講幾句說話。
:好多嘢都好想同大家講,但而家最想講嘅就係:我嚟緊會繼續努力、逐漸咁成長,希望大家會同我講「好鐘意你!」。希望大家可以繼續支持我啦(飛吻)!我愛大家

以前睇電影嗰陣,覺得香港好似好多黑社會,於是就覺得會唔會現實中嘅香港都係咁呢

今次兩篇訪問夾埋有啲長呌一呌一陣先出埋真矢みつき嘅部份,同埋當日嘅少少花絮
真矢很正
點解唔問最鍾意既體位同玩法?
有啲似高海寧
呢個係我失策我諗問題嗰陣淨係向作品嘅方向諗
楪可憐整到假波假樣
但間唔中都係會J
可能夠淫
正皮留名支持

真人靚過上鏡
平時會唔會問個女優鍾意點比人屌?
親身訪問到
有冇同楪講香港有個女星同佢幾似樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞