邊個話有車一定溝到女?

354 回覆
12 Like 26 Dislike
你聽連登毒撚講
咩搭地鐵巴士吹冷氣好過
最多女一定係26
跟著到日本平價2手車

呢度都唔知人幾多有車係度9UP

呢個真,我揸26返工,班同事由後生女以至中女阿姐好多都話未坐過好有興趣,如果你同時有埋 46 就真係夠哂做

啡鈴?

NC750D,不過咩車唔重要啦反正佢哋都唔識分

羊先多女坐 啡鈴d女唔敢坐
兩樣都有 啡鈴揸左兩年未車多過3條女
不過都係溝唔到女

竟然係咁 ,啡鈴咁撚型,港女唔識野

冇計 羊太舒服 又裝到野
啡鈴佢地會話好似好快好驚

羊係會比較易得手,因為街車佢哋會覺得一定要攬住你 快慢唔係重點啦,冇坐慣開50已經覺得好撚快,係男人先會留意速度

我估係睇咩女, 如果係mk 妹, 啡鈴會殺食d

屌, 影撚衰晒d 萬事得車主

溝到女同有女屌喎

就係揸萬事得只能夠溝呢d 質素......

有女屌,好過打飛機

咁我打J 算

屌死氣喉

若要溝女得
勿買萬事得

呢個真,我揸26返工,班同事由後生女以至中女阿姐好多都話未坐過好有興趣,如果你同時有埋 46 就真係夠哂做

啡鈴?

NC750D,不過咩車唔重要啦反正佢哋都唔識分

不過都係溝唔到女

羊係會比較易得手,因為街車佢哋會覺得一定要攬住你 快慢唔係重點啦,冇坐慣開50已經覺得好撚快,係男人先會留意速度

可惜本身有女既話就唔比你考26
我只係唔想坐地鐵

想攬你既 坐羊都可以攬
唔想攬既 啡鈴街車都可以搭膊頭既

唔諗住抽水純駕駛角度而言,唔好掂到我就最好,hi身hi勢阻撚住轉彎,最怕開車又話好撚驚周身郁,屌你坐好D啦,左搖右擺反車㗎仆街
若要溝女得
勿買萬事得

你買咗
仲要有6吋同拔尖先屌到melissa
港女真係難溝

咁唔怪得我冇女......

不過都係溝唔到女

可惜本身有女既話就唔比你考26
我只係唔想坐地鐵

想攬你既 坐羊都可以攬
唔想攬既 啡鈴街車都可以搭膊頭既

唔諗住抽水純駕駛角度而言,唔好掂到我就最好,hi身hi勢阻撚住轉彎,最怕開車又話好撚驚周身郁,屌你坐好D啦,左搖右擺反車㗎仆街

若要溝女得
勿買萬事得

你買咗
港女真係難溝

邊個melissa
揸緊benz 架車都載過唔同女
但無一架撻得著

係咪冇落amg 包圍呀

乖仔benz 痴啲amg章驚俾人笑

又諗唔到點改靚仔啲

幾多年benz呀?
07之前好樣衰喎

但無一架撻得著

係咪冇落amg 包圍呀

又諗唔到點改靚仔啲

幾多年benz呀?
07之前好樣衰喎

w203,211,210就
若要溝女得
勿買萬事得

你買咗
港女真係難溝

冇人想上我車

我suzuki的

你揸mazda 咩model

09 mazda 3 1.5

08 换代馬6 2.5

揸馬6 型d

依家揸緊07 年馬2 1.5
老豆比部07年 slk200我,
我揸過兩次即刻拎去劏撚左佢
呢d 年份既雙b都係垃圾,仲要自動波
個陣新牌仔驚揸fd2 Euro r 會操唔掂
所以就買部2仔棍波玩.

利申:普通樣 但有女溝我
所以揸咩車同有冇女溝係唔關事

你靚仔

我suzuki的

你揸mazda 咩model

09 mazda 3 1.5

08 换代馬6 2.5

揸馬6 型d

依家揸緊07 年馬2 1.5
老豆比部07年 slk200我,
我揸過兩次即刻拎去劏撚左佢
呢d 年份既雙b都係垃圾,仲要自動波
個陣新牌仔驚揸fd2 Euro r 會操唔掂
所以就買部2仔棍波玩.

利申:普通樣 但有女溝我
所以揸咩車同有冇女溝係唔關事

你靚仔

你靚仔
屌,原來比條女串個個就係你黎
屌,原來比條女串個個就係你黎

有咁嘅事?
條女望見你架車濕撚曬先受溝都唔好恨啦
佢係鍾意你 你揸乜9佢都會上車
靚仔既車都唔洗啦
我揸貨車咪又係溝唔到囡囡...
D女成日好好奇問我點解 有slk唔要 要部爛鬼Mazda. 又要死都揸棍波
我反而幾享受個種人地睇你唔起
然後揸部垃圾1.5棍仔都飛贏d 雙b既感覺.
d女睇唔起揸部爛鬼日本車
但改改埋埋就貴過晒d雙b 1a.

mazda 好過slk
但無一架撻得著

係咪冇落amg 包圍呀

又諗唔到點改靚仔啲

幾多年benz呀?
07之前好樣衰喎

w203,211,210就

既然架野起唔到佢既作用係咪應該賣左佢
無車, 出入搭的士,屌過50條女左右

180高,靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞