邊個話有車一定溝到女?

354 回覆
12 Like 26 Dislike
你聽連登毒撚講
咩搭地鐵巴士吹冷氣好過
最多女一定係26
跟著到日本平價2手車

呢度都唔知人幾多有車係度9UP
你聽連登毒撚講
咩搭地鐵巴士吹冷氣好過
最多女一定係26
跟著到日本平價2手車

咁我真係有車但都係冇女show 我
揸緊benz 架車都載過唔同女
但無一架撻得著

係咪冇落amg 包圍呀

乖仔benz 痴啲amg章驚俾人笑

又諗唔到點改靚仔啲

幾多年benz呀?
07之前好樣衰喎
mazda

我suzuki的

你揸mazda 咩model

09 mazda 3 1.5

笑樣 ?

我覺得靚過第三代

我suzuki的

你揸mazda 咩model

09 mazda 3 1.5

笑樣 ?

我覺得靚過第三代

f12 笑得賤好多
認真答你,有車唔一定溝到女,但機會就會多左。點解?就講返工收工去西貢船河,有車就有籍口有機會車埋心儀女女,一程車大把機會傾計交流,播下音樂做Backgrond music ,女女點都會投入D。再者,坐得你車,有意無意間對你會多份信任感,上車又可以幫佢開門表現下風度。
認真答你,有車唔一定溝到女,但機會就會多左。點解?就講返工收工去西貢船河,有車就有籍口有機會車埋心儀女女,一程車大把機會傾計交流,播下音樂做Backgrond music ,女女點都會投入D。再者,坐得你車,有意無意間對你會多份信任感,上車又可以幫佢開門表現下風度。

background

background

可惜冇女show 我... 唯有試下夜晚去老蘭, 開住uber apps 睇下有冇生意
Corolla/Civic?

Mazda

放心,6寸肥仔(姐係張芊穗條仔)都係揸緊萬事得 都有得做八達通機

屌, 影撚衰晒d 萬事得車主
岩岩渣架跑車洛老蘭冇人so我

Mazda

放心,6寸肥仔(姐係張芊穗條仔)都係揸緊萬事得 都有得做八達通機

溝到女同有女屌喎

唔識佢

Mazda

溝到女同有女屌喎

就係揸萬事得只能夠溝呢d 質素......
你聽連登毒撚講
咩搭地鐵巴士吹冷氣好過
最多女一定係26
跟著到日本平價2手車

呢個真,我揸26返工,班同事由後生女以至中女阿姐好多都話未坐過好有興趣,如果你同時有埋 46 就真係夠哂做
1dd啦
唔係話太多女識車
點都有幫助
你聽連登毒撚講
咩搭地鐵巴士吹冷氣好過
最多女一定係26
跟著到日本平價2手車

呢個真,我揸26返工,班同事由後生女以至中女阿姐好多都話未坐過好有興趣,如果你同時有埋 46 就真係夠哂做

啡鈴?
你聽連登毒撚講
咩搭地鐵巴士吹冷氣好過
最多女一定係26
跟著到日本平價2手車

講開今日揸車返工, 見到有條女都幾, 攬住條仔坐26...

其實我都有26 牌, 不過冇諗過買
有樓都未必溝到女,何況車
有樓都未必溝到女,何況車

你聽連登毒撚講
咩搭地鐵巴士吹冷氣好過
最多女一定係26
跟著到日本平價2手車

啡鈴?

NC750D,不過咩車唔重要啦反正佢哋都唔識分
唔一定媾到
但幫助一定有
係人都知香港養車貴
得閒帶去下白泥飛鵝山
你聽連登毒撚講
咩搭地鐵巴士吹冷氣好過
最多女一定係26
跟著到日本平價2手車

啡鈴?

NC750D,不過咩車唔重要啦反正佢哋都唔識分

有車,但無圈子識女俾佢地上車
有車,但無圈子識女俾佢地上車

me2... 做IT 狗, 周圍都係佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞