邊個話有車一定溝到女?

354 回覆
12 Like 26 Dislike
我夠有車, 咪一樣冇女show 我
我夠有車, 咪一樣冇女show 我

中上樣?
中上樣?

下下樣
中上樣?

下下樣

陳豪樣
Corolla/Civic?
有司機接送>超跑>高級房車>普通車=hiace/h1>搭地鐵>錢七

以上例表靚仔排前過普通樣一名
Me想當年揸is200溝到現任老婆返黎
利:六尺高,八兩金樣

你老婆愛你......架車炸
朕日日坐英國/瑞典名廠車返工 日日唔同車 架車大到可以喺入面企喺度/跑嚟跑去 仲有著制服嘅司機 又係日日唔同 又好人到畀埋架靚車人哋同我一齊坐 點解都係冇女
中上樣?

下下樣

陳豪樣

火車頭靚仔d
朕日日坐英國/瑞典名廠車返工 日日唔同車 架車大到可以喺入面企喺度/跑嚟跑去 仲有著制服嘅司機 又係日日唔同 又好人到畀埋架靚車人哋同我一齊坐 點解都係冇女

Mazda

仲要幾百萬一架

有單車都夠做啦

Mazda

難怪 買架爛鐵bmw d 女都出水 日本車 樓上架偽歐洲車都好過你
有司機接送>超跑>高級房車>普通車=hiace/h1>搭地鐵>錢七

錢七仲衰過地鐵?

咪係 睇下咩錢七 整架第一代gtr 我估你有d本
會唔會關個樣事?
會唔會關個樣事?

錢七配柒樣, 算啦

26又點計

26又點計

有華dee 咁型應該都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞