[24 Heurs du Mans] F1 2023 西班牙站 賽後討論區 2

848 回覆
0 Like 7 Dislike
佢返唔返到係一個問題 因為有玩Hypercar 嘅有優先權
你預拉利 Corvette 波子會出 早日褔特宣布咗 你仲有林寶 寶馬呢啲 仲有馬田呢啲長期參與GTE賽車嘅都應該有優先 夠唔夠位 都係一個問題

咁熱鬧........(仲以為ford又整 hypercar)
其實咁計嘅話Benz應該都有優先權玩 , 至少佢哋而家都有AMG GT3玩緊

除非啲廠冇玩開GT3 / GTE , 唔係嘅話其實都幾多廠都有優先權
LMdH 點解本田唔玩~~
佢好似玩IMSA
對WEC暫時冇興趣 , 都有興趣嗰陣時可能會用Honda身份玩WEC
若果Acura 想玩WEC Le Mans 就要過HRC呢邊 就另一回事
塞車達難啲 , 佢冇整開GT3 / GTE玩具
同埋豐田都未必俾萬事得玩
根本冇做大跑車
成間廠最跑款嗰部車叫MX-5
最大力嗰部叫CX-90

應該都係同賽車冇咩關係架喇Mazda
話曬當年都叫贏過
Mazda到目前為止最跑得嗰部量產車叫FD3S
真係冇架喇呢間廠

講開康打同埋問天
要提下頭先 motogp

hrc 應該都係專心搞 f1 引擎架啦
往事只能回味

fb 即刻出推薦內容~~
點解當年會整787B佢地?
宣傳/打響知名度
能夠係24h 耐力賽贏係出名既機會

由最初跑c-junior到最後一屆奪冠,差唔多用左10年
(1992主辦改賽例ban Wankel engine)
真係時也命也,好似叻咁到而家仲喺F1 度死磨爛磨,耶穌嘅成就已經超越咗佢
787B依然係一代神車
當年講i want everything度氣用落班大屍度,可能贏到多幾個分站既
賴BoP

日本fans:
平川加油,下屆再嚟過

外國fans:
搵女人/Buemi/大頭揸final stint應該贏咗
一陣畀你燈到落多次雨
康打有無玩過LM
FiA 都算係咁啦,cheat engine 都無同你計

以前畀人叫Ferrari international Aid唔係流架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞