美股認真討論區 MMMCCLXXIX

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
台巴
扮咩肥暴
唔封正衰仔
去完美帝一轉。通脹真係埾 求其一個快餐set 十二三鎂. Sit down restaurant 晚市好旺。樓價高位回好少。 同埋有D減1-2%

整體經濟唔似有recession
印度菜真係點食都好難食 再好評 再高級都係唔好食
點解中東mix 完印度可以好過印度咁多
冇 google doc / google map / gmail用
可以用 apple keynote/apple map/ apple mail
慘過返印度
記事簿 / 百度地圖 / 百度email
有咩野就sync落阿里雲
= last time TLT boat
感化 left plastic
當年泰國block 鳩YouTube因為有片對泰皇不敬。YouTube 最後係跪佐
佛州州長用私人飛機飛難民去加州首府

笑死
但而家基本上係新冷戰
google咁做分分鐘要上國會比人屌
垃圾國家都要跪 唔撚係下話
最多咪唔撚做你泰國生意 睇下邊個跪先
屌完bullish
stonks only go up
呢幾個星期美帝動作

告鳩支那人偷Apple 自動駕駛技術
幫支共係美帝恐嚇走佬貪官上庭
捉鳩係美帝幫墨西哥黑幫洗錢既支那人
捉鳩賄賂IRS既支那人。叫人查法倫功

好耐冇見牙cup
u guy why HSI suck
the most rational answer without any blue yellow bias

hsi = china company = 內循環 earn cny, short usd

https://twitter.com/caijingshujuku/status/1666804295671648256?s=19
標普創年內新高 進入技術性牛市
https://lih.kg/3412499

全世界都確認牛市
全世界也安靜 為了聽我宣佈
從前我最想找的已經遇到
全世界也感動 我真心我真意
同誠意送上祝福兩相偕老
幾時抄日本仔,玩低息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞