THE IDOLM@STER綜合討論區[104]想いを伝えます。年に一度のチャンスだから

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
呼吸都有罪

我活著 就是罪 雜巴ver.
三色VI入隻騷貓都係輸俾嫁凛
飛行系真好

全通颶風
我的公演完了
個人推薦以下組合歌曲對付last boss
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/31/223450_80dbcd6b589d3522e9639e46213a89bd.jpg[/im][/url]

goin好難..

27裡面going算易
Last boss逼你食一首27

而家活動歌咪27

又雜巴了
我的公演完了
個人推薦以下組合歌曲對付last boss

精算師
take me take you感覺都幾適合用黎練M+果種感覺
take me take you感覺都幾適合用黎練M+果種感覺

最好練一定係卯月

三色Vi我諗fes楓 fes卯月 騷貓 限歌鈴/飛鳥 恆常rock lee應該唔會輸好多嘅
始終少個guest差距冇拉咁開

最好練一定係卯月

想當初第一次出m+
卯月打極都5miss+
btw雜巴,你大家姊山本吹雞叫人po賀圖,有無去支持
連續兩次1miss
btw雜巴,你大家姊山本吹雞叫人po賀圖,有無去支持

我去睇就ok啦
見到個生日蛋榚勁靚
神作

最好練一定係卯月

想當初第一次出m+
卯月打極都5miss+

一開頭D M+SLIDE判定超嚴

三色Vi我諗fes楓 fes卯月 騷貓 限歌鈴/飛鳥 恆常rock lee應該唔會輸好多嘅

完全計少左個Pa
搵個4秒高Vi Pa換rock lee
唔記得邊個係
開技開得靚,垃圾藍隊都99.9萬
27lv黎講都算易,2場搞店左

利申凜2.0 3.0,奏1.0 2.0,恆常飛鳥,擺明爛隊黎

完全計少左個Pa
唔記得邊個係

逮捕
法國一講莉嘉bb
就會有人瘋狂負皮

完全計少左個Pa
唔記得邊個係

逮捕

仲未被逮捕唔記得係佢
MLTD派石
終於可以放哂D友情點喇!!!
終於可以放哂D友情點喇!!!

1100達陣

15分鐘前有15萬距離,我唔信會失敗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞