THE IDOLM@STER綜合討論區[104]想いを伝えます。年に一度のチャンスだから

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
又念力又脷...

到底雜巴係咩怪物

27星共鳴世界,紅巴︰落左OL連過關都有問題 ;大橋巨︰正常27星難度
27星風色,紅巴︰打左幾次先FC ;天使巨︰初見FC
28星活動M+,紅巴︰打左好多次先FC到 ;四天王︰易打過M
29星活動M+,紅巴︰理論FC最後都FC唔到;四天王︰沉默貼出FC圖
30星M+,紅巴︰唔落補根本過唔到關 ;巨巨們︰首歌真係幾難
雜唯:『終於有歌要用兩隻手

頂我笑左
又念力又脷...

到底雜巴係咩怪物

27星共鳴世界,紅巴︰落左OL連過關都有問題 ;大橋巨︰正常27星難度
28星活動M+,紅巴︰打左好多次先FC到 ;四天王︰易打過M
29星活動M+,紅巴︰理論FC最後都FC唔到;四天王︰沉默貼出FC圖
30星M+,紅巴︰唔落補根本過唔到關 ;巨巨們︰首歌真係幾難
雜唯:『終於有歌要用兩隻手

抽完白貓同貓網
剩返1pack課sls先
扣起超得同每日60石
抽一次10連玩下先
歡迎水地獄上浮

真fc個分仲低過偽fc

我下沉返先

唔好喇
呢個post仲有好多手殘陪你架

佢只係上水曬命

食花生都會晒親

我衝緊SSS上嚟休息下啫

得番20萬防御力但我已經想停手
抽完白貓同貓網
扣起超得同每日60石
抽一次10連玩下先

雜巴要來了
抽完白貓同貓網
扣起超得同每日60石
抽一次10連玩下先

雜巴要來了

又念力又脷...

到底雜巴係咩怪物

雜唯:『終於有歌要用一隻手

幫你改改...
又念力又脷...

到底雜巴係咩怪物

雜唯:『終於有歌要用一隻手

幫你改改...

Show Blocked User - 雜種
block 定
block 定

G chi
block 定

睇完一次10抽中晒兩隻嘅圖先block
block 定

10抽姐
block 定

10抽姐

開黎見我

都係唔抽住
抽又係
唔抽又唔係

小薯如我都fc 證明今次幾咁易
block 定

G chi
下潛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞