THE IDOLM@STER綜合討論區[104]想いを伝えます。年に一度のチャンスだから

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有餘額冇野抽
今次兩張限抽既話
一定入雪櫃
第一次玩呢個活動
其實係唔係有新地區就一路打就OK?

打得晒所有地區你就會由初心者進化成凄腕
第一次玩呢個活動

往死裛打

只係要一張卡既話
呢個活動好輕鬆
RE:ステージ上架未 好想玩

得我個名想要
到時刷首抽/買老婆
依隻唔會點課,應該

オルタンシア

而家聽返其實d歌都唔錯 有d後悔無去到1st
第一次玩呢個活動

睇吓clear嗰區有咩要求
扣血 幾多p咁上下
第一次玩呢個活動

最難個關都係打26星

三首魔女車落去就冇錯

幹 才12歲就那麼騷
第一次玩呢個活動

初心者打呢個event係會有啲吃力
有啲任務要求打某個lv以上既歌fc/0bad 0miss/x%血量過關
不過應該有辦法拎到上下位各一張既

幹 才12歲就那麼騷

幹 才12歲就那麼騷

FBI...

得我個名想要
到時刷首抽/買老婆
依隻唔會點課,應該

オルタンシア

1st single兩首都好過2nd好多
2nd有d失望
第一次玩呢個活動

最難個關都係打26星

三首魔女車落去就冇錯

個人覺得nocture易好多
魔女最後成日都nice

得我個名想要
到時刷首抽/買老婆
依隻唔會點課,應該

オルタンシア

2nd有d失望

唔係呀 purple rays幾好聽呀 反而覺得FlowerS ~となりで咲く花のように~呢首麻麻
計中の人既話

首Take me☆Take you平均年齢畀高森P拉高晒

幹 才12歲就那麼騷

FBI...

早苗

得我個名想要
到時刷首抽/買老婆
依隻唔會點課,應該

オルタンシア

2nd有d失望

唔係呀 purple rays幾好聽呀 反而覺得FlowerS ~となりで咲く花のように~呢首麻麻

個人認為dream a gate>依首>>dear my friend>>>purple rays
忍唔到手抽左5劈

朋友
有冇限有香

兩張出晒

忍唔到手抽左5劈

朋友
有冇限有香

兩張出晒

祝福60石補中

得我個名想要
到時刷首抽/買老婆
依隻唔會點課,應該

オルタンシア

2nd有d失望

個人認為dream a gate>依首>>dear my friend>>>purple rays

dream a gate 聽一次已經想像到d call 好正
btw想問一問
live parade 15*要幾多石
btw想問一問
live parade 15*要幾多石

上次15*牛娃都係 淨支出2000石+水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞