日本「電車痴漢團隊」起底!淫魔親教如何偷拍 台灣、中國都淪陷 

126 回覆
61 Like 3 Dislike
因為大部分睇同做呢啲行為嘅人,想睇嘅唔係件內衣褲本身
而係想睇受害者陷入受苦而無法聲張嘅心理狀態,從而獲取滿足感同興奮

同理其實連登仔,檢討非禮、強姦受害人
話佢哋衣著打扮、行為令自己身陷險境,咁係冇意義
近十年已經大把展覽mythbust過,好多受害人案發時都係樸素打扮
而如果要話交通工具都係危險地方,咁就係同自己間接承認「all men」係冇分別
其實條片正係訪問咗間俾人扮痴漢同乘客嘅酒吧店主
店主話希望自己間舖可以令人有性欲嗰陣會嚟宣洩,而唔係喺真正嘅交通工具上犯行
但呢啲犯主要追求緊嘅明顯唔係自己性欲,而係想睇人痛苦,呢種自己地位喺對方之上嘅超然感
真定夾埋嫁
啱啱睇咗
應該放上去小紅書發酵下
假到爆, 唔識走既
好多女仔俾人摸嗰時都係呆哂驚得滯唔知點處理
這位來自中國的齊叔

但臨尾個中國女記者用廣東話追訪佢既
兩個鄉下都係廣州
佢系BBC系自稱 中國人 定 廣州人
睇片啦,中國廣州人
真 腳板就話姐
問下啲女人 多數都肯 又唔犯法
講到發現新大陸咁
10 年前已經有啦
果d 咩達叔街射塗鴉周街對d 女射精
你諗得出都有
好似有咩大驚少怪咁
又唔見d 傳媒一早公開? 警察又唔拉人?
到有咁多受害者先話嚴重
都唔知係咪夾埋
廢到
//齊叔談到這門生意時,絲毫不認為這屬於非法行為,甚至說自己的團隊充滿激情且相當勇敢,他也提到自己會訓練其他人如何進行痴漢拍攝//

畜牲就係咁毫無廉恥
lm
MIDV-185
廣州人嘛
聽得出佢地D廣東話同香港有少少唔同
PUSH
twitter見到條友比人起咗底

https://twitter.com/xijinpingzuzong/status/1667840363091075074?s=20
阿dee黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞