日本「電車痴漢團隊」起底!淫魔親教如何偷拍 台灣、中國都淪陷 

126 回覆
61 Like 3 Dislike
Seed
達叔果d真心cls
點約的

不過佢係成個集團搵咁多定個人搵咁多
你睇BBC同長文咪有講

出個人叫Ian扮音樂人,花咗成年時間,由Noctics Zang開始入手搞好關係,釣到齊叔出嚟一齊食飯,再捕到佢張銀行卡名叫TANG Zhouran
有冇巴打記得香港代表陳永仁?
跟住BBC刮到佢住址,響門口捕佢呢下好嘢,唔知係跟蹤定查文件,但有真人樣同名,呢啲都只係時間問題。

反而日本有肖像權,如果佢未係嫌疑人,理論上佢住所要矇哂周圍先可以出街

好在出片嗰邊係英國
唔似日媒咁樣自肅得咁緊要
飛個日都捕到佢
個樣通左天要整容先掂
如果無條裙遮住就咁睇係無咩好睇,主要係偷窺嘅過程夠剌激同有快感.
可能唔係返中國

而係去咗韓國整容

不過佢個網韓國都好多受害人,有上次0號房事件經驗,又要涉中,我諗韓國都會想夾住佢。
記者都摑到條友出來
但當差個班就係拉唔到依班人渣
個世界真係好痴線
SSNI-630 經典漫改被抓住把柄的天使萌被迫參加痴漢測試一年來持續被電車痴漢玩弄
BBC用嗰啲方法對日本警察嚟講完完全全係非法搜證,即使日本傳媒做,都會有法律問題。
好彩佢地係外媒。
日本依家勁多犯罪集團都有中國人份
屌 我正正經經睇個AV唔好?
王子與他的三名伙伴
你睇到人地走光咪又係覺得正
邊部分係日本非法 放蛇?好奇一問
就係覺得最尾有啲on9 變成好似打草驚蛇咁
可能本身都有日本警察針緊佢 眼白白睇住佢走
仲有個網叫港女連拍
其實後面嗰啲打唔打草驚蛇已經唔重要

都已經攞哂證據
條撚樣啲片跨國嘅,唔響日本告響中國告咪死多幾錢重

偷影銀行卡資料,你估係咪合法?

片入面有無同你講點樣刮到佢住所出嚟
仲要拍片對質時都基本透露哂住所環境,同透露住址無乜分別,未係疑犯身分嚟講已經有肖樣權問題。
睇完片 再google 見話條友好似仲係支那活躍緊

後半段解釋明白晒
「我們每天都能賺5000至1萬人民幣(約台幣2.2萬至4.4萬元),收入非常穩定。」

齊叔也透露,其實他的身後是一個15人團隊

15個人犯埋法每個月都係搵得15到30萬人民幣?
而這位來自中國的齊叔的年紀應不到30歲

又係偉大嘅祖國
KK園老細都係中國人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞