日本「電車痴漢團隊」起底!淫魔親教如何偷拍 台灣、中國都淪陷 

126 回覆
61 Like 3 Dislike
同問
日本原文有寫 個網叫 頂不住
Cls
bbc 都有講係groping video
即係影住點非禮條女
唔係影裙底咁簡單
真係痴漢樣
去日本都洗唔走陣柒味
呢篇嘢BBC中文版都有報,點解係要用垃圾台灣新聞,無哂詳細內容
啲人名更加詳細,基本上同起底無分別。
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/world-65840998

廣東人嚟叫Tang Zhuoran,俾BBC搞完已經離開日本,唔知係咪縮返去支那
—————————————————

仲響度估又底褲又點非禮條女,點駛估啫?
佢地係玩「街射」,即係見到女就響人地後面打飛機射落去。

朦哂都見到有隻手響度打飛機
都唔知估嚟做乜
成隊Crew自己輪流偽娘啦梗係
請真女貴咁多
為了避免被北京當局抓到,他計畫入籍成為日本公民。
想睇吓班偷拍痴漢敢唔敢嚟香港 挑被害妄想症嘅港女機
呢類好似假片黎,靠剪接拍成
pin
GG硬啦

如果日本法務省咁樣都批佢個歸化申請,基本上法務大臣 齋藤健落台都得。

雖然話日本警察優秀,但咁多片要搵返個日本受害人出嚟都要啲時間,條撚樣都仲有時間離開日本。

不過返到中國就仲大擠,佢個網站更加多係中國拍嘅片
真,不如直接睇咸片算,又冇嘢睇
除咗Tang Zhuoran

仲有呢件Noctis Zang 臧新宇 ,都係中国人嚟
有參與其中
https://www.instagram.com/noctiszang/

左邊係Noctis(信BBC,同上面IG條MK係同一個人嚟)

另一個叫Lupus Fu付垚,上面右邊嗰個

響日本搞過隊Band叫The Versus
bbc cut咗,幾張佢個website啲片名同thumbnail(當然打哂格)
落藥老強都有
影條底褲有乜好睇?淨係睇條底褲都可以打飛機?
性癖多到暈就預咗有人想睇呢味。唔會無人睇。唔係日本點會有寫真女優同着エロ呢個主題?
https://zh.wikipedia.org/zh-hant/%E9%9D%9E%E8%A3%B8%E6%83%85%E8%89%B2_%28%E6%97%A5%E6%9C%AC%29?wprov=sfla1
另痴漢唔止睇係咪露,可能條友有摩擦癖(即條友對係公眾地方摸人係較有火)、背德感、想睇人忍耐個表現
有無人報日本警方?呢種支那賤種咪俾佢留在日本

唔係底褲好睇
係享受過程嘅刺激感同成功感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞