八字算命(回歸)

442 回覆
27 Like 5 Dislike
你好巴打,今個大運天剋地刑你日柱,大機會你會有自找麻煩既煩惱,尤其財務上。流年天合地沖你月柱兼入限,睇嚟都唔多好🤔,況且,去過大海去享樂下,小賭怡情就可以,但去搏殺既就一定唔會建議架啦,加上你個運咁,大多數都….,贏到我恭喜你,輸咗都係預左啦。
好似好差咁大師有冇得解救
02 April 1995 , 0800 , 男 ,想問事業財運,THX
thanks!!!!
係咪完咗?近排唔多掂,想問下
Um…..其實就完左……不過嘅然你隔咁耐都睇到哩個post….睇下幫唔幫到你,但唔敢包一定幫到。TG搵我啦

IG@optimistic_lifestyle2023
可以tg me
Tg me
自膠

TG@Optimistic_lifestyle
最近想學八字睇到哩個post
諗住學下嘢照排命盤睇睇

點解我排出嚟同你唔同

時日月年

庚辛乙己
寅卯亥卯

唔係辛先係日主咩
時日月年

庚辛乙己
寅卯亥卯

如果我新手咁睇,絲打本身都係偏弱,最大特色係月柱同時柱干支都合,似係同朋友拍檔合作先會好,全局冇官殺亦都不利事業,唔似係安安穩穩打工嘅人嚟
想請問偏弱嘅意思係差嗎?
而家的確真係唔係安穩返工緊 合作嘅意思係要自己創業?
八字身弱唔一定係差

唔一定到創業嘅,可能freelance都得,總之做打工仔冇乜發揮,未來兩三個大運都冇官殺

只係新手淺見唔好盡信,留名等高手補充學嘢
好的謝謝
多謝你巴打,你排嗰個啱,同埋要同絲打講聲對唔住,發生低級錯誤🙇🏻‍♂️
哩個八字係辛金日元生於冬天,金冷水寒,財多身弱,調候用火,喜用神亦係火。全局得時支寅有丁點火於副氣,近乎無,身體易出毛病。財為忌神,易財來財去,而行緊既大運係木運,所以都係麻麻地,為左補償番哩位絲打,你可以TG我,我會無償提供少少方法比你幫你助運🙏🏻,再次唔該流年忘返巴打提醒我,歡迎交流,如有錯處亦歡迎提出,人無完人,希望各位多多包涵🙏🏻
八字身弱易會受動搖,如果係行唔好既運時會更易受影響。所以八字原命局係點,都要配埋大運流年去睇。上司、長輩都會幫到你。更要緊既應該係要有更周詳既計劃同埋紀律性,因為你財多欠官又印弱。
Thx 樓主
Tg: toyyyto
樓主仲幫唔幫人睇
TG : pepe14140
我唔知自己時辰係咪無得搞?
Tg: winwin68888888
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞