尊 敬 的 用 戶 你 好 ,香 港 通 訊 處 通 知

121 回覆
230 Like 5 Dislike
係Hong Kong通訊處
依家連852都冇show

消 費 券 秘 書 處 你 好

我屌佢老母臭閪今朝9點3打嚟
放假都要嘈撚醒我
點解話明香港,但講國語嘅!

香 港 電 訊 處 通 知

呢幾日成日收到股票WhatsApp
之前有收到個話同學聚會Whatsapp,附件有兩個檔案,已經冇同同學聯絡(一兩個除外,有去佢屋企都冇影相),冇下載佢附件,驚有毒或者嚇人圖片。
𝖬𝖺𝗒 𝖨 𝖺𝗌𝗌𝗂𝗀𝗇 𝗆𝗒 𝖯𝖨𝖢 𝖿𝗈𝗋𝗐𝖺𝗋𝖽 𝖿𝗎𝗅𝗅𝗒 𝖽𝖾𝗍𝖺𝗂𝗅𝗌 𝗍𝗈 𝗒𝗈𝗎 𝗐𝗁𝖺𝗍𝗌𝖺𝗉𝗉 () , 𝗍𝗁𝖾𝗇 𝗒𝗈𝗎 𝖼𝖺𝗇 𝗁𝖺𝗏𝖾 𝖺 𝗅𝗈𝗈𝗄 𝖺𝗇𝖽 𝗆𝖺𝗄𝖾 𝗒𝗈𝗎𝗋 𝖽𝖾𝖼𝗂𝗌𝗂𝗈𝗇 𝗅𝖺𝗍𝖾𝗋. 𝖶𝗈𝗎𝗅𝖽 𝗍𝗁𝖺𝗍 𝖻𝖾 𝖿𝗂𝗇𝖾?

ok ?
仲話乜撚實名又防咩假電話

係呀而家冇咩啲咩阿拉伯唔知邊鳩到電話呀
但變咗6/9字頭囉咪一鳩樣仲衰
你好,呢度係 DHL 你有一件快遞尚未領取
廣東話按一字

DLLM  按完一字條撚樣同我講普通話
呢幾年真係變本加厲
係咪有政府backup
無名個D真係唔會聽
等有留言先打返去覆
呢幾日係咁收呢啲電話,日均一個…或兩日一個..
五日有四日收到啲股票同鹹濕whatsapp,用啲黑人做頭像。
PACIFIC VIEW MEDIA 做夠問卷未?
https://lih.kg/3421589
尊敬的用戶您好,香港通訊處通知,你的電話將在兩小時後停止服務,查詢原因,廣東話請按一普通話按二。
一日收2-3個,日日都被支那狗騷擾
9字頭都有
有冇咩方法可以track返呢班友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞