美國擁有完好無損的外星文明證據:告密者為前情報官員,稱政府擁有非人類起源的完整太空船

236 回覆
22 Like 53 Dislike
叫人嗰陣又被人話古靈精怪
到官方公佈喇,又出嚟講廢話咩「有都唔出奇吖云云」

呢啲人種外星人點幫到落呀
記得以前岩岩有上網個陣, 有一段時間啲人貼好多好耐以前既黑白片,
講啲人點樣嚐試發明反重力裝置, Tesla 個陣重好似可以玩到電柱,
印象中睇過有一條片係講其實只要小小既電極就可以將物件彈到好高,
意思係反重力既力量唔難做出黎, 但點樣可以駕馭到佢先係最難
你又唔好質疑佢, 好多好多好多年前既一個黃昏,
我係紅磡火車站行返紅磡個陣, 都目測過一團黃綠光既物體, 暗淡咁既色,
無聲而又好線性咁係海中心飛過, 佢係好似比一團霧光咁包圍, 唔大舊,
飛行高度唔高
佢係出面只係嘍囉黎咋, 黎到我地地球先扮晒大袋
Tes咩la即係一部汽車可以玩咁多嘢?
所以鳩估有一個星際聯邦存在, 唔俾啲勁既文明走去滅人地星球
快啲發明基因武器消滅支拿人
屌你咩 我講緊個位偉大既發明家 Tesla, 你同我講咩電動輪椅呀 \/
咁佢地又冇嗌口號, 又冇唱願平安, 好難介入喎單野
2009年,統合政府修復了ASS-1
你講清楚Nicholas Tesla,佢有機會會知你講緊乜
秦朝呢啲咁近期唔好講住先啦, 搞掂咗點起金字塔先啦
如果有外星科技就唔會咁渣啦
名都唔開,用高密者就當事實,有冇咁兒戲?
就算開名都成日有流料
睇小啲龍球啦
信仰不需要證據證明
而家重邊興光速飛行架, 係都用量子糾纏直達目的地啦
左膠係最大既敵人
美國佬: 知唔知咩係時間就係金錢呀
外星佬:
因為乜撚順其自然 天人合一呀
咪唔會去諗點樣改善生活囉
老實講,極度懷疑我地人類就係用黎侵略具有‘’可令生物生存‘’特徵既星球,而我地係只不過係外星人既繁衍物種咁啱降落係地球哩個地方

我地只不過為了一班存在於原始宇宙既外星人,為了生存而送到黎地球
其實咪等於人類去好偏僻嘅地方旅行,然後見到個蟻巢
無咩事都唔會黎多次啦
下年2024年8月熱氣巴沙拿出世
基因改造靈長類就有份
都有道理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞